Kategoriatunnus_Original

Sokos Hotel Vaakunan piknik-kori

30 €  /2 hlö

Kesäinen Helsinki tarjoaa loistavat puitteet ihanaa piknikkiä varten. Varaa Sokos Hotel Vaakunan piknik-kori ennakkoon vastaanotosta ja suuntaa meidän suosittelemille piknik-paikoille! Korin hinta kahdelle on 30 €.

Korin sisältö:


Piknik-viltti, tuoremehut, pienet makeat, sandwitchit, namipussit ja hedelmät kahdelle. Lisäksi voit ottaa kahvin mukaasi.

Parhaimmat piknik-paikat Helsingissä:

Ruttopuisto


Rauhallinen Ruttopuisto viehättää. Voit katsella ympärillä kulkevia ihmisiä samalla, kun nautiskelet herkkuja suurien puiden alla. Aikoinaan Ruttopuisto oli kaupungin reunalla ja toimi hautausmaana, mutta näistä ajoista muistuttamassa ovat enää muutamat vanhat hautakivet ja ihanan korkeat vanhat puut, jotka antavat suojaa auringolta. Jos olet täällä kesällä, saatat nähdä myös hääpareja, sillä Vanha kirkko on suosittu hääkirkko.


Kaivopuisto


Kaivopuisto on suosittu piknik-paikka, eikä suotta! Suuri puisto jakautuu useisiin eri alueisiin, josta on mahdollista löytää oma rauhallinen paikka. Puiston läheisyydessä on myös kivoja kahviloita ja ravintoloita. Rantakalliolta aukeaa kauniit merinäköalat saaristoa kohti.


Suomenlinna


Suomenlinnassa löytyy kaikki edellytykset täydellistä piknik-päivää varten. Suuntaa Kauppatorilta lautalla ensin Suomenlinnaan ja etsi mieluisa paikka piknikille kalliolta tai nurmialueelta. Lämpimänä kesäpäivänä mereltä tuleva tuuli viilentää ihanasti. Piknikin lisäksi 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.