Menu
Kuva: Mall of Tripla
Kategoriatunnus_Original

Shoppailulomalle Triplaan

alkaen 119 € 
/ vrk /2 hh

Original Sokos Hotel Triplassa majoittuessasi vieressä on Mall of Triplan verraton ravintolatarjonta, lukuisat kaupat ja monipuoliset palvelut. Mall of Triplassa on lähes 250 liikettä, mikä tekee siitä yhden Pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista ja täydellisen kohteen shoppailulomalle. Huonotkaan säät eivät haittaa, sillä Triplassa kaikki palvelut löytyvät kätevästi saman katon alta!

Shoppailun jälkeen voit palata mukavaan hotellihuoneeseesi rentoutumaan: voit esimerkiksi nauttia vaahtokylvystä, katsella sarjoja pehmeästä vuoteesta käsin tai ihailla ohikulkevia junia huoneen suurista ikkunoista. Onnistuneen vierailun kruunaa tietysti maistuva hotelliaamiainen.

Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Hintaan sisältyy:
  • Majoitus
  • Runsas aamiaisbuffet
  • Asiakassauna päivittäin
  • 24h Kuntosalin käyttö
 
Näin varaat:
 
Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.
 
Hinta on vapaa-ajan al­kaen-hinta kir­jau­tu­neel­le asia­kas­o­mis­ta­jil­le. Hinta vaih­te­lee päi­vän mu­kaan, tuot­tei­ta on ra­joi­tet­tu määrä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tripla

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.