Menu

Original Sokos Hotel Triplan kesävinkit kyläilijöille

alkaen 95 € 
/ 2 hlö / vrk / 2 hh

 

Meillä Triplassa staycation on todellinen stationcation. Pasilan asemalta liukuportaat ylös ja oikealle, niin olet jo perillä. Nähtävää ja koettavaa löytyy sekä Mall of Triplasta että Pasilan ympäristöstä. Tässä muutama vinkkimme Pasilan vierailullesi:

 

Pasilan katutaidekierrokset, Pasila Street Art Tours 2021, järjestetään lauantaisin joka toinen viikko kello 11. Kierrokset pidetään englanniksi, mutta tilauksesta kierroksia tehdään myös suomeksi, saksaksi ja venäjäksi. Kahden tunnin kierroksen aikana näet paljon katutaidetta graffiteista stensiileihin, isoihin muraaleihin ja keraamiseen taiteeseen. Kuulet tarinoita taideteoksista, katutaiteen historiasta sekä mielenkiintoisia yksityiskohtia Helsingistä, joita yksikään muu opas ei sinulle kerro.

Kierros alkaa hotellimme edestä kello 11.00. Samalla voi tutustua hotellin aulassa olevan vaihtuvaan urbaanin taiteen näyttelyyn. Kierros päättyy Pasilan kaupunkitaidekeskukselle ja siellä olevaan näyttelyyn. Kierrokselle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kierroksen hinta on vapaavalintainen (suositus vähintään 10 €). Kierroksen tuotot menevät Helsinki Urban Art  -yhdistyksen toimintaan ja uusien katutaideteosten tekemiseen. Seuraava kierros järjestetään 11.7. klo 11.

Jos haluat tutustua Pasilan katutaiteeseen itseksesi, se onnistuu kartan avulla, joka on saatavissa vastaanotostamme.

 

Triplassa on aina hyvä sää surffata. Sisäsurffaus on sisätiloissa harrastettava vesiurheilulaji, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin! Surf House Helsinki sijaitsee kauppakeskuksen kellarikerroksessa, down underissa. Surf House Helsinki järjestää ohjattuja tunteja niin innokkaille vasta-alkajille kuin myös kokeneemmillekin harrastajalle. Lisäksi Surf Housesta löytyvät saunatilat, baari ja ravintola, sekä beach club pitävät huolen kaikkien viihtyvyydestä, vaikkei laudan päälle itse kapuaisikaan!

 

Musiikkimuseo Fame Mall of Triplassa tarjoaa uuden ajan teknologialla kuorrutettuja elämyksiä kotimaisesta musiikista; sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista heavy rockiin ainutlaatuista virtuaalikaraokea unohtamatta. Musiikkimuseo Fame on auki joka päivä. Hotellivieraamme saavat viiden euron (-20 %) alennuksen pääsylipun hinnasta majoituspäivänä avainkorttikoteloa näyttämällä. 

 

Linnanmäki - Helsingin hauskin kaupunginosa! Linnanmäki on Suomen vanhin ja suosituin huvipuisto, joka sijaitsee Helsingin Alppilassa. Linnanmäellä on yli 40 huvipuistolaitetta, runsaasti erilaisia pelejä sekä ravintoloita ja kahviloita. Huvipuiston suosituin laite on puinen vuoristorata, joka on ilahduttanut huvittelijoita jo vuodesta 1951 alkaen. Liput saat kätevästi ostettua vastaanotostamme. 

Kurkkaa hotellimme edulliset kesädiilit! 

 

-20% PÄIVÄN HINNASTA KESÄ-, HEINÄ- JA ELOKUUSSA, kirjautuneelle asiakasomistajalle jopa -25 % päivän hinnasta. 

Varausaika: 1.6.-8.8.2021
Majoitusaika: 1.6.-31.8.2021
 
Hintaan sisältyy:
aamiainen
asiakassauna varaustilaneen sen salliessa
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla. Huomaathan, että -20% kampanjahinta näkyy nimellä "Kampanjahinta S-Etukortilla" ja kirjautuneen asiakasomistajan hinta -25% näkyy nimellä "Nettihinta S-Etukortilla".
 
Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Kampanjahintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA YÖKYLÄÄN!  

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tripla

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.