sokos hotels bonus asiakasomistajaedut omistajan edut hotellitarjous
Kategoriatunnus_Original
Hyödynnä omistajan etusi Sokos Hotelleissa!

Omistajan edut Sokos Hotelleissa

Original-hotelleissa -25%  
Tunnethan Sokos Hotellien edut omistajille? Omistajana saat muita paremmat edut ja Bonusta varaamalla majoituksen suoraan meiltä eli sokoshotels.fi-sivustolta, myyntipalvelustamme (puh 020 1234 600) tai suoraan hotellista. Parhaan edun saat varaamalla osoitteesta sokoshotels.fi.
 

Etumme omistajille

-20-30 % päivän hinnasta ennakkomaksettavat varaukset 
Varaus on tehtävä viimeistään 7-21 vrk ennen saapumista. Varauksen koko arvo on maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. Hinta varattavissa saatavuuden mukaan. Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.
  • ENNAKKOMAKSAJAN HINTA: -20% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 7 vrk ennen saapumista. Etu voimassa kaikissa Sokos Hotelleissa.
  • ENNAKKOMAKSAJAN PAREMPI HINTA: -25% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 14 vrk ennen saapumista ja yövyt vähintään 2 yötä. Etu voimassa Original- ja Break-hotelleissa.
  • ENNAKKOMAKSAJAN PARAS HINTA: -30% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 21 vrk ennen saapumista ja yövyt vähintään 3 yötä. Etu voimassa Break-hotelleissa.
 
-5-10% päivän hinnasta – normaalisti peruttavissa olevat varaukset
Varauksen voi perua kuluitta tulopäivänä klo 18 asti. Edut voimassa kaikissa Sokos Hotelleissa.
  • OMISTAJAN NETTIHINTA: -10% päivän hinnasta, kun varaat sokoshotels.fi-sivustolta. 
  • OMISTAJAN HINTA: -5% päivän hinnasta, kun varaat suoraan Myyntipalvelustamme (puh: 020 1234 600) tai hotellista. (Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • runsas buffetaamiainen (paitsi Pietarin hotelleissa)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.
 
Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
 

Bonusta

Saat hotellimajoituksesta Bonusta S-Etukortillasi vain, kun varaat ilman välikäsiä Sokos Hotellien omista kanavista eli sokoshotels.fi-sivustolta, Myyntipalvelustamme (puh. 020 1234 600) tai suoraan hotellista.

Bonusta et saa varatessasi majoituksen muista verkkopalveluista, vaikka maksu tapahtuisikin vasta hotellissa. S-Etukorttia et voi käyttää samanaikaisesti muiden kanta-asiakaskorttien, kuten S-Cardin tai Finnair Plus -kortin kanssa. Alkoholituotteista ei myönnetä Bonusta, maksutapaetua, ylijäämänpalautusta eikä S-pisteitä (alkoholilaki AL 51.2 §).

 

Miksi hotelli- ja ravintolapalvelut kannattaa varata ilman välikäsiä? Lue lisää »

 

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone