Menu

Majoitu Sokos Hotellissa Turussa

Valitse Solo-hotelli kun haluat hotellin, jolla on oma ainutlaatuinen luonne ja persoona. 

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Uusi aistikas ja eläväinen boutiquehotelli, todellinen helmi, avaa ovensa keväällä 2019. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen klassikko, jossa palvelemme sinua huolella ja huomaavaisesti. Anna arjen olla hetken oman onnensa nojassa ja tee itsellesi hyvin. Turun Seurahuone ja Gunnar Eatery & Bar odottavat sinua. #lempihotellisi

Tutustu ja varaa>>

Valitse Wiklund kun haluat majoittua Turun keskeisimmällä paikalla.

Original Sokos Hotel Wiklund

Itsenäisen kulkijan hotellivaihtoehto, rento ja urbaani turkulainen keskellä kaupunkia lähellä kaupungin menoja.
Original Sokos Hotel Wiklund tarjoaa helpon majoitusvaihtoehdon itsenäisille, elämästä nauttiville citysinkuille, festareita kiertäville kaveriporukoille ja omatoimista lomaa viettäville lapsiperheille. Hotellin kattobaari, Walo Rooftop Bar kruunaa hotellielämyksen. 

Saman katon alla olevat Wiklundin palvelut nopeasti käytössäsi. Tässä ne tärkeimmät, kätevästi kaiken keskiössä. #sunparaskaveriturus 

Tutustu ja varaa>>

 

Uusinta uutta Turussa

Original Sokos Hotel Kupittaa

Ilahduttavan erilainen ja viihtyisä hotelli, joka sijaitsee vauhdikkaasti kehittyvällä Turun Kupittaalla. Vahvasti ajassa elävän ja graafisen tyylikkään hotellin tunnema on rento ja sydämellinen. Hotelli sopii erittäin hyvin myös ryhmille. Läheinen, suosittu Kupittaanpuisto sopii niin perheille, rentoutujille kuin aktiivisille reippailijoille. Ydinkeskustaan voit kipaista kävellen tai pyöräillen tai bussilla, suoraan hotellin edestä. Kupittaan asemalta pääset suoraan sisälle hotelliin. Hotellin ravintola Bistro Elli on rento, hyvänmaun korttelibistro, jossa voit nauttia aamiaista, poikeata viinilasilliselle tai oluelle kertaamaan päivän elämyksiä. Päivän pölyt huuhdot kattokerroksen saunassa tai kattobaarissa. #enemmänkuinkohdallaan

Tutustu ja varaa>>

 

ASIAKASOMISTAJALLE
uudet joustavat edut ja Bonusta vain sokoshotels.fi varauksista

NETTIHINTA S-ETUKORTILLA

  • Asiakasomistajana saat -10% päivän hinnasta
  • Kirjautuneena asiakasomistajana saat -25% päivän hinnasta

Kuluton peruutus mahdollinen tulopäivään klo 18 mennessä. Maksu hotellissa maksukortilla tai käteisellä. Varaukset vain sokoshotels.fi -sivustolla. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.

Kirjautuneen asiakasomistajan paremmat hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella sokoshotels.fi -sivustolle. Kirjautuneena käyttäjänä varaaminen myös helpottaa majiottumista sekä nopeuttaa sisään- ja uloskirjautumista. Saat myös juuri sinulle kohdennettuja uutisia ja tarjouksia. 

Jos sinulla ei ole S-tunnusta, niin voit luoda sen täältä. Luo tunnus>>


Ennakkomaksettavissa varauksissa on varaus tehtävä viimeistään 7-21 vrk ennen saapumista. Varauksen koko arvo maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. Hinta varattavissa saatavuuden mukaan. Varaus sokoshotels.fi-sivustolla.

S-Etukortilla majoitut edullisesti omistajan hinnoilla ja saat vielä Bonusta päälle. Parhaan hinnan saat varaamalla osoitteesta www.sokoshotels.fi ja valitsemalla kohdan "S-Etukortti".  

 

MAKSA HETI -NETTIHINTA S-Etukortilla

Varaus tehtävä viimeistään 7 vrk ennen saapumista ja varauksen koko arvo on maksettava varausvaiheessa. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. 

  • Kun varaat vähintään 7 vrk ennen saapumista ja maksat heti, saat -20% päivän hinnasta

Suoritettua maksua ei palauteta. Varaukset vain sokoshotels.fi -sivustolla. Hnta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.

 

Majoitushintaan sisältyy:

  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa Turussa
  • runsas buffetaamiainen
  • asiakassauna hotellikohtaisesti

 
Tervetuloa Turkuun!
 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Kupittaa

Original Sokos Hotel Wiklund

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.