Menu

Lumilomalle Vuokattiin

- 25 %  

Perheen kesken tai ystävien kanssa, Vuokatissa viihdytte ja virkistytte varmasti. Huippukuntoiset hiihtoladut ja aurinkoiset Vuokatinrinteet erinomaisilla lastenrinteillä luovat täydelliset puitteet mukaviin lomapäiviin.

Hotellimme vastaanotosta saat vuokrattua lumikenkiä talviretkille, suksivarastossa onnistuu suksien voitelu ja säilytys sekä vaatteiden kuivaus seuraavan päivän aktiviteetteihin. Vuokatin laskettelurinteet, Katinkullan kylpylä ja SuperPark Vuokatti sijaitsevat kaikki muutaman kilometrin säteellä hotellista.

Liput eri aktiviteetteihin voit varata jo majoitusvarauksen yhteydessä lisäpalveluistamme tai ostaa ne kätevästi vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä. Maksuvälineinä meillä käyvät myös ePassi, Tyky ja Smartum. Myös hotellimme kehuttu kuntosali (lasten leikkihuoneen vieressä) on käytössäsi maksutta aina majoittuessasi meillä.

Me autamme teitä miellellämme täydellisen breikin kokoamisessa niin, että Te saatte nauttia tärkeimmästä; elämäniloisesta ajasta yhdessä!

Break Sokos Hotel Vuokatti, Vuokatti

S-Etukortilla jopa - 25 % päivän hinnasta.

Hintaan sisältyy

  •     majoitus
  •     runsas Break-aamiainen
  •     asiakassaunan ja kuntosalin käyttö

Voit varata oman lisähuoneen lapsille hintaan 50 €/huone/vrk/1-2 lasta. Lasten lisähuonevaraus tulee tehdä suoraan vastaanotostamme p. 010 7831000 / hotelvuokatti.vuokatti(a)sokoshotels.fi ja tarjoushinta on voimassa vain asiakasomistajahintaisen huonevarauksen yhteydessä. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Näin varaat netissä
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet  ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita (kylpylä, superpark tms. liput) ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista. Huonehinnat vaihtelevat päivän mukaan.

Lasten lisähuonevarauksissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan vastaanottoomme sähköpostilla tai soittamalla.

Lisätiedot
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000 ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 010 783 1000. Suomesta soitettaessa puhelun hinta 030-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Hinta on vapaa-ajan alkaen hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Vuokatti

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.