Menu

Kuulutko Sporttiklubiin? Uusi hotelli Turussa!

 

Sporttiklubi on S-ryhmän hotellien, Suomen, Viron ja Venäjän Sokos Hotellien sekä Suomen Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset ja ulkomaiset urheilujoukkueet.

Uusi Original Sokos Hotel Kupittaa on nyt mukana S-ryhmän sporttiklubissa. Hotellissamme on yhteensä 196 graafisen tyylikkäästi huonetta.

  • 84 huoneessamme on divaani, joka pedattavissa lisävuoteeksi aikuiselle tai junnulle.
  • Lisäkapasiteettia ko. huoneisiin tuo vielä divaanin alla oleva lapsen lisävuode, näitä huoneita on yht. 49 kappaletta. Voit majoittaa jopa neljä junioria samaan huoneeseen.

Sporttiklubin jäsenohjelmassa palautamme 10 % joukkueen majoituslaskun verollisesta loppusummasta S-ryhmän lahjakortteina. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa.  HUOM.*10 % lahjakorttipalautus ei koske eri lajien pääsarjatasojen joukkueita.

Tutustu hotellihuoneisiin tästä>>

Katso Sporttihinnat ja pyydä majoitustarjouksemme>>

Maistuvat Sporttimenut täydentävät vierailun hotellissamme. BISTRO ELLI on lämminhenkinen ja rento korttelibistro, jossa voit nauttia aamiaista, lounasta ja illallista - tai valita suositut Sporttimenut. Päivän pölyt huudot kattokerroksen saunassa tai kattobaarissa. Kysy myös Bistro Ellin kabinettia ja parvea joukkueen omaan ruokailu- ja palaverikäyttöön.

Sporttiklubilaisena saat erikoistuotteet ja -hinnat

  • Sporttibuffet, hinta 14,50 € (norm. 19,50 €)
  • Sportti-iltapala, hinta 8,90 € (norm. 9,90 €)
  • Sporttiboxi, hinta 6,90 € (norm. 7,90 €)

Katso Sporttimenut tästä>>

Original Sokos Hotel Kupittaan sporttinen ympäristö urheilualueineen ja -halleineen sekä laajat viheralueet antavat monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun sekä tärkeään suoritukseen keskittymiseen. Myös bussilla liikkuminen alueemme muihin urheilukeskittymiin käy kätevästi ja nopeasti. Kupittaan juna-aseman sisäkäytävältä suora kulku hotelliin.

Tutustu Kupittaan alueen urheiluhalleihin ja -alueisiin tästä>>

Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset ja ulkomaiset urheilujoukkueet. Joukkueen yhteyshenkilön (esim joukkueenjohtaja, kapteeni, huoltaja) tulee olla täysi-ikäinen. Sporttiklubijäsenyys on joukkuekohtainen, ja liittyminen klubiin on maksutonta. Mainitse Sporttiklubijäsenyydestä joukkueen hotellivarausta tehdessäsi. Edut saa käyttöön kun ryhmän minimikoko on 11 henkilöä. 

Varmista edut joukkueellesi ja liity nyt>>

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Kupittaa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.