Menu

Kulttuuriloma Villassa

alk. 105 € 
/vrk/2 hh

Tervetuloa vieraaksemme kotoisaan Sokos Hotel Villaan Tampereelle! Syksyiselle reissulle suosittelemme esimerkiksi Tampereen museokierrosta, katso vastaanoton vinkit museokierrokselle alempaa.

Hotellimme huokuu historiallista henkeä ja rauhoittavan vaalensävyiset huoneemme kutsuvat rentoutumaan. Kääriydy mummonkammarin villavilttiin ja nouda herkullinen kahvi sekä pikkusuolainen aulamme coffee barista. Aamun aloitat Villan Hyvän Olon puuroaamiaisella; valitse joko perinteinen kaurapuuro tai yön yli uunissa haudutettu tattaripuuro. Tarjolla lisäksi mm. vastapaistettuja croissantteja ja raikkaita smoothieita. Vaihtoehtona puuroaamiaiselle on viereisen Sokos Hotel Tornin herkullisen monipuolinen Solo -aamiaisbuffet.

 

 

Tampereella on museotarjontaa moneen makuun, tässä muutamia vastaanottomme poimintoja

 

 • Museokeskus Vapriikissa viettää vaikka kokonaisen päivän tutustuen sen monipuoliseen tarjontaan. Vapriikissa on Suomen Pelimuseo, Postimuseo, Mediamuseo Rupriikki, Suomen Jääkiekkomuseo sekä Tampereen luonnontieteellinen museo ja kivimuseo. Vaihtuvana näyttelynä tällä hetkellä on kiehtova Ritarit näyttely.

 • Vakoilumuseossa pääsee tutustumaan vakoilun värikkääseen historiaan. Museossa kerrotaan kattavasti vakoiluun liittyvistä asioista, kuten salakirjoituksesta, salakuuntelusta, agenttien motiiveista ja työskentelystä sekä nykypäivän tietoverkkovakoilusta. Osaa laitteista pääsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin.

 • Serlachius museossa on 10.10.2021 saakka Banksy A. Visual protest näyttely. Näyttelyssä on esillä maailman kuuluisimman katutaiteilijan yli sata teosta. 

 

Aktiviteetteja kaipaileville myös muutama vinkki

 • Portaali on Tampereen ensimmäinen virtuaalielämysliike, jossa pääset kokemaan virtuaalitodellisuuden hankimatta kallista laitteistoa kotiisi. Tampereen Sokos Hotellien asiakkaat pääsevät kokemaan nämä upeat elämykset etuhintaan. Peliaika varataan suoraan Portaalista ja alennus annetaan paikan päällä kassalla näyttämällä hotellin avainkorttikoteloa.
 • Pakopelit: Tampereelta löytyy useita pakopelipaikkoja kuten Room Escape, Mysteeri Tampere ja WayOut Tampere. Pakopeli kannattaa varata etukäteen ko. paikan nettisivuilta tai soittamalla.

 

Tampereen uniikkeja ostopaikkoja ovat mm:

 • Tallipihalla on ihanaa vanhan ajan tunnelmaa. Pieniä puoteja, joista löytyy mitä ihanampia pieniä sisustustavaroita ja käsitöitä sekä lahjaideoita. Tallipihalla käydessä kannattaa aina myös vierailla Suklaapuodissa, sieltä löytyy herkkuja moneen makuun ja myös ihana teevalikoima!
 • Kehräsaaren käsityökorttelin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa käsityönä. Kattava tuotevalikoima sisältää mm. asusteita, koruja, vaatteita, keramiikkaa sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteita.
 • Tampereen Kauppahallissa palvelee yli kolmekymmentä erilaista kauppiasta ja ruokatarjontaakin löytyy moneen makuun.

 

Vastaanottomme väki neuvoo mielellään onnistuneen tampereloman suunnitellussa ja vastaanotostamme on saatavilla keskustan kävelykarttoja sekä esitteitä. Tampereen reissua suunnitellessa kannattaa myös vierailla Visit Tampereen sivuilla.

 

Original Sokos Hotel Villa Tampere

Hinta sisältää:

 • Majoituksen Standard huoneessa
 • Herkullisen Solo-aamiaisen Sokos Hotel Tornissa tai Villan Hyvän Olon puuroaamiaisen
 • Asiakassaunan sekä Sokos Hotel Tornin kuntosalin käytön 

 

Näin varaat sokoshotels.fi -sivuilta:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-Etukortilla, edullisimman hinnan saat kirjautumalla sivustolle. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Lisätietoja: Villan vastaanotto 020 1234 633 tai villa.tampere@sokoshotels.fi

 

Tervetuloa viettämään rentouttavaa reissua meille!

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Villa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.