Kategoriatunnus_Original

Konferenssitarjous 2020 Tallinnassa

Loppukesä ja syksy ovat ihanteellista aikaa suunnitella työkavereiden kanssa iloisia hetkiä ja kerätä innoittavia ajatuksia tulevaa varten. Ja onhan yhteinen matka ulkomaille aina vähän enemmän! Erityisesti poikkeuksellisena vuonna 2020, kun toimitaan uusilla säännöillä. Niistä ei Virussa tingitä. Kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan. Hotelli on myös vauhdilla uusiutumassa sekä palveluiden osalta että fyysisesti. Kevään aikana valmistui uniikki superior-hotellisiipi. Kesän alussa tervehtii vieraitamme täysin uudistetut vastaanotto- ja aamiaispalvelut. Elämä on vähitellen palaamassa ennalleen ja kaikki hotellivieraamme ovat sydämellisesti tervetulleita!

Kun järjestät vuonna 2020 konferenssikeskuksessamme päiväseminaarin, johon sisältyy lounas, tarjoamme ensimmäisen tervetuliaiskahvin ja pikkupurtavan veloituksetta! Lisäksi saat tilavuokrasta 40% alennuksen.

Majoitushinnat Original Sokos Hotel Virussa kokoustarjouksen yhteydessä alk. 73 € 1:hh ja alk. 78 € 2:hh.

Tarjous on voimassa 30.12.2020 saakka (ennakkotilaukset ennen 31.08.2020). Varaukset viru.reservation@sok.fi, tunnus "Seminaari 40".

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Viru

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone