Kategoriatunnus_Solo

Koe upeasti uudistettu Solo Sokos Hotel Torni

jopa - 25%  

Asiakasomistajan etuhinnoilla saat jopa -25% alennuksen päivän hinnasta ja nappaat samalla S-Bonukset talteen. Tervetuloa kokemusten huipulle!

Hotelli Torni on Suomen ensimmäinen pilvenpiirtäjä ja maailmanluokan hotelli. Hotelli Torni kohosi Helsingin keskustan paraatipaikalle vuonna 1931 ja toi mukanaan pysyvän muutoksen sekä kaupungin ilmeeseen, että ilmapiiriin.

Nyt Torni on kokenut mittavan uudistuksen: se on huippuluokan hotelli- ja ravintolakokemuksia. Se on taidetta kaikille aisteille. Se on kaupungin parhaat näkymät ruoan, juoman, sisustuksen, taiteen ja viihtymisen huipulle. Se on historiallisia hetkiä ja unohtumattomia elämyksiä.

Tornin uusissa hotellihuoneissa on seesteinen ja boheemin ylellinen tunnelma. Torniosan näköalahuoneista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Helsingin yli. Torni on täydellinen valinta silloin, kun haluat nousta hetkeksi arjen yläpuolelle.

 

SOLO SOKOS HOTEL TORNI

Kirjautuneelle asiakasomistajalle jopa -25% alennus päivän hinnasta

Hinta sisältää:

  • Majoituksen valitussa huoneluokassa
  • Herkullisen Buffetaamiaisen
  • Hotellin kuntoilutilan vapaan käytön


Näin varaat:

Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Torni

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.