Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin

Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin

Sesonkimenu on taatusti vihreän kullan ystävälle loistava kokonaisuus. Keväisen sesonkimenumme alkuruoka, Sitruunagraavattua siikaa, on raikas yhdistelmä kevätkauden makuja, vihreää parsaa ja tillimajoneesia sekä kirpeän sitruunan graavaamaa siikaa.

Pääruokana listalta löytyy jo lähes Talriikin klassikkona tunnettu, Parsaa ja korvasienikastiketta. Sesonkimenun kruunaa aina yhtä ihana Talriikin vanukas. Vanukkaan kaverina oleva raparperi löytyy lautaselta kahdella eri tavalla valmistettuna, sekä pyreenä, että geelin muodossa.

Pääruokalautasissa Hapankorppukuorrutettu kuha sitruunarisoton kanssa pyöräyttää varmasti kokeneemmankin kalastajan sukat kertaalleen ympäri.
Samoin Sisäfileetä kalkkunasta suorastaan sulaa suussa pehmeän vaniljaisen palsternakkapyreen ja mausteisen kastikkeen kera. Ja unohtamatta kunnon lihansyöjiä, listalle tuotiin sesongin raaka-ainesta loihdittu Metsästäjän pihvi, joka täyttää suuremmankin ruokailijan sydämen Atrian takuumurean ulkofileen muodossa.

Jälkiruokaosiossa on puolestaan ehdottomasti mainittava Kuusenkerkkä-pannacotta, johon kuusenkerkkä sopii täydellisesti! Ja ettei ilo jäisi pelkästään herkutteluun, on tämä jälkiruoka myös vegaaninen ja gluteeniton.

Tervetuloa maistelemaan kevätkauden makuja meille Talriikkiin!

 

Talriikki
Original Sokos Hotel Vaakuna - Kauppatori 3
SEINÄJOKI

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.