Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin

Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin

"Keväinen sesonkimenumme on raikas yhdistelmä kalaa eri muodoissa ja pääruokana aina yhtä hyvää parsaa. Parsa on kauden hitti ja halusimme tuoda sen myös lasten menulle, lapsille tutuksi tulleen hollandaisekastikkeen kanssa", kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila

Jälkiruoissa maistuu sesongin maut,  suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan Suklaata talon tapaan tai jopa astumaan uusille sfääreille maistamalla Talriikin Vegeherkkua.

Pienempään nälkään parsaa hollandaisekastikkeella (G, L) S-Etukortilla 8,50 € (norm. 9,50). Vähän suurempaan nälkään parsaa ja korvasienikastiketta (G, L) 17,50 €.

Ravintolapäällikkö Minna Kaski on valinnut parsojen makuun sopivat viinit:
Steininger Reserve Loisiumweingarten Grüner Veltlinger: pitkän jälkimaun omaava, hyvän hapokkuuden viini sopii hienosti parsalle yrttisyyden ja mineraalisuuden johdosta. Steininger Weissburgunder Novemberlese: tyylikkään tasapainoinen ja hapokas viini tukee hienosti parsan omia mietoja aromeja. Tuoksultaan viini on raikkaan omenainen ja greippinen ja maultaan kuva, loistava parsaviini.

Keväällä toteutamme myös asiakkaiden toiveesta sesongin ajankohtaisen Rose-viinitastingin viinigalleriassamme, maistelemme uutuuksia ja yhdistelemme niitä sesongin makuihin tuoreelta ruokalistalta. Rose-tasting pe 26.4. klo 18-20, hinta 20 €/hlö. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla talriikki@sok.fi

Lämpimästi tervetuloa maistelemaan kevätsesongin parhaita makuja meille Talriikkiin.

Talriikki
Original Sokos Hotel Vaakuna - Kauppatori 3
SEINÄJOKI

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone