Kesälomalla Sokos Hotelliin!

Kesä Sokos Hotelleissa

Päivän hinnasta -30%  

Ja nämä kesäyöt ei niille ole vertaa.

Nyt kannattaa hyödyntää asiakasomistajan paras kesäetu! Kaikki Sokos Hotellit Suomessa ja Tallinnassa -30 % Päivän hinnasta 1.6.–31.8.2022.
Et tarvitse varauskoodia. Saat edun S-Etukortilla, kirjautumalla sokoshotels.fi:ssä ja maksamalla huoneen varauksen yhteydessä. Toimi siis pian! Etu on varattavissa perjantaihin 20.5. asti.

Ja elämältä maistuu tää.

Kirjaudu ja varaa!

Kaikki Sokos Hotellit 

S-Etukortilla -30 % Päivän hinnasta

Varausaika: ma 16.5. – pe 20.5.
Majoitusaika: 1.6.–31.8.2022
Hintaan sisältyy: 

  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • aamiainen (poislukien: Heymo 1)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti

Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla. Edun varaaminen edellyttää S-Etukorttia sekä kirjautumista sivustolle. Varauksen koko arvo on maksettava varausvaiheessa. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa.

Näin tarkistat hinnan ja teet varauksen kampanjahinnalla:

  • Kirjaudu S-käyttäjätilillä verkkopalveluun sivuston oikeasta yläkulmasta. Varmista, että olet liittänyt asiakasomistajatietosi tunnukseesi päästäksesi varaamaan kampanjahintaisen huoneen. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta yläkulmasta aloittamalla kohdasta Kirjaudu / Luo S-käyttäjätili.
  • Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä). Jos kampanjahinta -30 % on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "Kampanjahinta S-Etukortilla". Näkyvissä oleva huonehinta on valmiiksi alennettu hinta. Mikäli kampanjahinnalle ei ole saatavuutta, tarjoaa järjestelmä "Nettihinta S-Etukortilla", joka on -25 % Päivän hinnasta, sekä Päivän hintaa.
  • Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. 

Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu koskee vain uusia varauksia.

Saatavuus ja hinta vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan. Suosittelemme sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.

Kampanja-alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta, joka on lähtöhinta ennen asiakasomistaja-alennuksia. Päivän hinta määräytyy kysynnän mukaan.

Kampanjahinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin »

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.