Menu
Sokos Hotels kesä hotellitarjous asiakasomistaja s-etukortti Kesäloma Sokos Hotellissa, varattavissa 1.6.-8.8.

Kesä Sokos Hotelleissa

Asiakasomistajille vähintään -20 %  

Ja nämä kesäyöt ei niille ole vertaa.

Ihanat kesäyöt Sokos Hotelleissa -20 % S-Etukortilla. Kirjautumalla sivuillemme, saat jopa -25% Päivän hinnasta! Ei ennakkomaksua ja kuluton peruutusmahdollisuus tulopäivään klo 18 mennessä – pätee molempiin alennuksiin. Nopeat varaavat parhaat päältä jo tänään, mutta varaa viimeistään 8.8.
Et tarvitse varauskoodia.

Ja elämältä maistuu tää.

Kaikki Sokos Hotellit S-Etukortilla 

Etu: vähintään -20 % Päivän hinnasta, kirjautuneelle asiakasomistajalle jopa -25 % Päivän hinnasta. 
Varausaika: 1.6.-8.8.2021
Majoitusaika: 1.6.-31.8.2021

Hintaan sisältyy:

  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • aamiainen
  • asiakassauna hotellikohtaisesti

Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla. Huomaathan, että -20% kampanjahinta näkyy nimellä "Kampanjahinta S-Etukortilla" ja kirjautuneen asiakasomistajan hinta -25% näkyy nimellä "Nettihinta S-Etukortilla".

Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Kampanjahintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

Miten tarkistan hinnan ja teen varauksen kesän kampanjahinnalla? Minkä hinnan valitsen tarjotuista vaihtoehdoista?
Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä) ja merkitse S-Etukortti. Et tarvitse varauskoodia. Jos kampanjahinta -20% on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "KAMPANJAHINTA S-ETUKORTILLA". Mikäli kampanjahinnalle ei ole saatavuutta, tarjoaa järjestelmä Päivän hintaa.
-25 % alennuksen saat kirjautumalla ensin S-tunnuksella sokoshotels.fi-sivustolle. Jos sinulla ei ole vielä S-tunnusta, niin voit luoda sen täältä: Luo tunnus »

Kampanjahinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Huomaathan myös kokeilla sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.

Mistä hinnasta alennus lasketaan?
Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta. Päivän hinta näkyy verkkopalvelussamme mustalla, siinä missä asiakasomistajan hinnat näkyvät vihreällä. Hinnan saat näkyviin tekemällä saatavuushaun ilman varauskoodia tai valintaa S-Etukortti-ruudussa.

Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Usein esimerkiksi suosituimmat tapahtumat varataan loppuun jo hyvissä ajoin, eikä alennushintaa näille päiville välttämättä ole saatavissa.

Saako hinnasta Bonusta?
Kampanjahinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Milloin varaus tulee maksaa?
Varaus tulee maksaa viimeistään hotellista lähdettäessä joko maksukortilla tai käteisellä. Suosittelemme maksamaan varauksen vasta hotellissa, sillä tällöin sinulla on oikeus perua varaus kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä.

Voinko muuttaa varaustani?
Voit, muutoshetkellä voimassa olevien hintojen mukaisesti. Huomaathan, että voit muuttaa varaustasi etuhintaa hyödyntäen vain kampanja-aikana 1.6.-8.8.2021. Tämän jälkeen tehdyissä muutoksissa huonehinta määräytyy normaalien asiakasomistajahintojen ja päivän hinnan mukaan.

Voinko perua varaukseni?
Varauksen voi perua verkkosivujemme kautta kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä, jos varausta ei ole maksettu etukäteen. Kampanjahinta ei edellytä maksua varausvaiheessa. 

Voit perua varauksesi varausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai hakemalla varauksen sokoshotels.fi-sivuilla "Hae varaus" -kohdasta varausnumerolla ja sukunimellä. Tarvittaessa ota yhteys hotelliin.

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin »

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.