hotellietu hotellitarjous sokos hotels asiakasomistaja s-etukortti Kesälomalla Sokos Hotelliin!

Kesä Sokos Hotelleissa -30%

Päivän hinnasta -30%  

Ja nämä kesäyöt ei niille ole vertaa. 

Hyödynnä asiakasomistajan paras kesäetu: -30 % Päivän hinnasta kaikissa Sokos Hotelleissa 1.6.–31.8.2022. Edun saat S-Etukortilla, kirjautumalla sokoshotels.fi:ssä ja maksamalla huoneen varauksen yhteydessä. Et tarvitse varauskoodia. Varattavissa keskiviikosta perjantaihin 18.–20.5.

 Ja elämältä maistuu tää.

Kaikki Sokos Hotellit 

S-Etukortilla -30% Päivän hinnasta 

Varausaika: ke 18.5. – pe 20.5.

Ma­joi­tusai­ka: 1.6.–31.8.2022

 

Hin­taan si­säl­tyy:

majoitus valitussa Sokos Hotellissa

aamiainen (poislukien: Heymo 1)

asiakassauna hotellikohtaisesti

Va­rauk­set vain so­kos­ho­tels.fi-si­vus­tol­la. Edun va­raa­mi­nen edel­lyt­tää S-Etu­kort­tia sekä kir­jau­tu­mis­ta si­vus­tol­le. Va­rauk­sen koko arvo on mak­set­ta­va va­raus­vai­hees­sa. Teh­tyä va­raus­ta ei voi muut­taa eikä pe­ruut­taa.

 

Näin tar­kis­tat hin­nan ja teet va­rauk­sen kam­pan­ja­hin­nal­la:

Kirjaudu S-käyttäjätilillä verkkopalveluun sivuston oikeasta yläkulmasta. Varmista, että olet liittänyt asiakasomistajatietosi tunnukseesi päästäksesi varaamaan kampanjahintaisen huoneen. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta yläkulmasta aloittamalla kohdasta Kirjaudu / Luo S-käyttäjätili.

Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä). Jos kampanjahinta -30 % on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "Kampanjahinta S-Etukortilla". Näkyvissä oleva huonehinta on valmiiksi alennettu hinta. Mikäli kampanjahinnalle ei ole saatavuutta, tarjoaa järjestelmä "Nettihinta S-Etukortilla", joka on -25 % Päivän hinnasta, sekä Päivän hintaa.

Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. 

Etu on tar­koi­tet­tu S-ryh­män asia­kas­o­mis­ta­jil­le, se kos­kee vapaa-ajan mat­ko­ja ja on voi­mas­sa saa­ta­vuu­den mu­kaan. Etu kos­kee vain uusia va­rauk­sia.

Saa­ta­vuus ja hinta vaih­te­le­vat päi­vän ja ho­tel­lin mu­kaan. Suo­sit­te­lem­me si­vuil­tam­me löy­ty­vää Jous­ta­vat päi­vät -va­lin­taa, joka näyt­tää koko vii­kon hin­nat ker­ral­la.
Kam­pan­ja-alen­nus las­ke­taan nor­maa­lis­ta Päi­vän hin­nas­ta, joka on läh­tö­hin­ta ennen asia­kas­o­mis­ta­ja-alen­nuk­sia. Päi­vän hinta mää­räy­tyy ky­syn­nän mu­kaan.

Kam­pan­ja­hin­nas­ta saa S-Etu­kor­til­la Bo­nus­ta, mutta ei muita hin­tae­tu­ja. Hinta ei myös­kään ker­ry­tä mui­den kanta-asia­kas­oh­jel­mien etuja tai pis­tei­tä.

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.