tampere pikkujoulut jouluostokset joulu kaupunkiloma torni tampere
Kategoriatunnus_Solo

Jouluostoksia ja pikkujouluja Tampereella

Alk. 124 € 
/2hlö/vrk/2hh

Suunnitelmissa pikkujoulureissu Tampereelle? Meidän vieraanamme Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa majoitut hotellihuoneidemme rouheasta tunnelmasta nauttien. Voit toivoa varauksesi yhteydessä kylpyammetta, jonne on ihanaa pulahtaa jouluostospäivän jälkeen rentoutumaan. Huoneeseen voi tilata varauksen yhteydessä etukäteen vaikkapa kuohuvaa ja Tornin raikkaan hedelmälautasen, ihanaa pientä arjen luksusta majoittumisen kylkeen!

Ravintolamme Grill It! tarjoaa juhlakauden menut moneen makuun, tsekkaa menu ja varaa pöytäsi ravintolamme sivuilta.

 

Muutama vinkki pikkujoulureissuun Tampereella:

 

Hopealinjat risteilee myös pikkujoulukaudella, laiva on lastattu maittavalla ruualla, viihdyttävällä ohjelmalla ja iloisella joulumielellä. Lisää infoa Hopealinjojen sivuilta

Koiramäen joulua vietetään Särkänniemessä lauantaisin ja sunnuntaisin 28.11.-27.12.2020 klo 15-19. Koiramäen joulussa saat kokea, miten ennen vanhaan puuhailtiin, ja pääset tapaamaan Koiramäen eläimet sekä Joulupukin poroineen. Tarkemmat ja tiedot ja liput tapahtuman sivuilta.

 

Persoonallisia ja uniikkeja joululahjoja kannattaa käydä etsiskelemässä ainakin näistä paikoista:

Tampereen perinteinen joulutori keskustorilla 4.12.- 22.12.2020. Joulutorin käsityöläisten tuotevalikoimasta löytyy mm. koristeita, koruja, lahjoja ja leluja.

Designtori joulua vietetään verkossa sekä Tamperelaisissa kivijalkaliikkeissä 11.-13.12.2020.  Design on Tampereen sivuilta kannattaa käydä tutustumassa DesignOnTampere -karttaan, johon on koottu useita mielenkiintoisia kohteita. 

Tallipihan joulua vietetään 21.11.-23.12. Tallipihalla on ihania pieniä puoteja, joissa myydään erilaisia käsitöitä ja sisustustavaroita, unohtamatta tietenkään herkkujen keidasta suklaapuotia! Tallipihan joulun aikaan alueella on myös Hohde joulukauppa, tallissa eläimiä ihasteltavana ja viikonloppuisin hevosvaunuajelua lämpöisten vällyjen alla. Tallipihan joulussa on myös paljon erilaista ohjelmaa, ajantasaiset tiedot kannattaa tarkistaa tapahtuman sivuilta.

Kehräsaaren käsityökorttelin myymälöiden tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa käsityönä. Valikoimassa on mm. ihania koruja ja asusteita sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteita.

Tampereen legendaarisessa Kauppahallissa on myös useita puoteja, joista löytyy joululahjaideoita ja herkkuja moneen makuun.

 

Vastaanotostamme kannattaa myös kysyä vinkkejä onnistuneeseen Tampereen reissuun, autamme mielellämme!ipihalla on ihanaa vanhan ajan tunnelmaa. Pieniä puoteja, joista löytyy mitä ihanampia pieniä sisustustavaroita ja käsitöitä sekä lahjaideoita. Tallipihalla käydessä kannattaa aina myös vierailla suklaapuodissa, sieltä löytyy herkkuja moneen makuun ja myös ihana teevalikoima

 

Hinta sisältää:

  • Majoituksen Solo-huoneessa
  • Herkullisen Solo-aamiaisen
  • Asiakassaunan ja kuntosalin käytön 

 

Tiedustelut ja varaukset:
Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone