Menu

Jouluntaikaa Turussa Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella

Lämpimästi tervetuloa jouluvieraaksemme Turkuun, Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneelle!Lämpimästi tervetuloa jouluvieraaksemme Kuopioon, Original Sokos Hotel Puijonsarveen!

Koe jouluntaikaa upeassa boutique-hotellissamme. Joulun tuoksut, lämminhenkinen tunnelma ja upeat jouluherkut kutsuvat joulunviettoon luoksemme. Tule nauttimaan kiireettömästä ajasta rakkaasi, ystäväsi tai perheesi kanssa. Vai kaipaatko kenties itsellesi omaa hemmotteluaikaa kesken joulutohinoiden?

Turun Seurahuoneen tunnelmallisesti sisustettu Gunnar Upstairs tarjoaa ylelliset puitteet vuoden säihkyvimpiin pikkujouluihin, herkkuja notkuviin jouluaaton kattauksiin ja muihin iloisiin loppuvuoden kokoontumisiin. 

Turku täyttyy joulun aikaan erilaisista tapahtumista, joulumyyjäisistä sekä aivan ihanasta joulukaupungin tunnelmasta! 

Tutustuhan ainakin seuraaviin tapahtumiin Turussa joulun aikaan:

 • Vanhan Suurtorin Joulu tuo jouluisen tunnelman Vanhalle Suurtorille neljänä adventtiviikonloppuna 26.–27.11., 3.–4.12., 10.–11.12. ja 17.–18.12.2022. Myyntituotteiden lisäksi tarjolla on musiikki-, teatteri- ja sirkusesityksiä, ja pukin pajalla voi tavata itse Joulupukin! Pistäydy samalla myös Turun Taidehallissa. Suurtorinjoulumarkkinat.fi
 • Kauppatorin Joulutori. Turun uusi Kauppatori täyttyy jouluisista tuoksuista ja lämminhenkisestä joulun odotuksesta! Perinteiset joulumökit palaavat uudistuneelle Kauppatorille.
 • Magni Mundin kierroksia: Valon polkua pitkin -kävelykierros 4.12. ja 14.12.

  Christmas Walk 10.12., 17.12. ja 25.12.

  Rauhallisuuden poluilla -kävelykierros hautausmaalla 21.12. ja 26.12.

  https://magnimundi.fi/kierrokset/

 • Joulunviettoa hovissa ja säätyläiskodeissa –kierros Turun Linnassa 3.–18.12. lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11 ja 13. Opastuksella tutustutaan eri vuosisatoja edustaviin kattauksiin ja jouluherkkuihin, jotka on sijoitettu kunkin aikakauden mukaisesti sisustettuihin huoneisiin.
 • EN JULSAGA (suom. Saiturin joulu). Charles Dickensin klassikko! Åbo Svenska Teaterin En Julsagaa kehystää ihana jouluinen idylli, jossa muutos parempaan on mahdollinen. Ensi-ilta on 12.11. Päänäyttämöllä. 11.11.2022 – 31.12.2022. Perhenäytelmä.
 • Åbo Svenska Teaterin Päänäyttämöllä joulukonsertti 10.12. klo 14 ja klo 18. Teatterin jo perinteeksi muodostunut joulukonsertti on täydellinen tapa päästä siihen ihanaan joulutunnelmaan, kun Åbo Svenska Teaterin näyttämöltä tutut artistit tarjoavat tuttua ja myös uudempaa joulumusiikkia! NÄYTTÄMÖLLÄ: Riko Eklundh, Alexander Lycke, Maria Ylipää ja Birthe Wingren sekä muusikot Martin Segerstråle (kapellimestari), Jonathan Bäckström ja Felix Holmberg.
 • Turun Kaupunginteatteri - VIIRUN JA PESOSEN JOULUPUUHAT. Tuleeko se joulu koskaan?! Kuka on maailman huonoin odottaja? No Viiru! Ainakin, jos odotettavana on joulu ja JOULUPUKKI! Rakastettu parivaljakko Viiru ja Pesonen tuovat joulutunnelman Turun Kaupunginteatteriin. Lastennäytelmä. 9.11.2022 – 29.12.2022
 • Turun konserttitalo: Joulun Juhlaa 2022 –joulukonsertti 8.12.2022. TULISET TENORIT SULOISET SOPRAANOT: Johanna Försti, Pentti Hietanen, Maria Lund, Tomi Metsäketo sekä Jukka Nykäsen 10-henkinen orkesteri. Huippusuositut solistit valloittavat yleisön upealla osaamisellaan tarjoten aina jotain uutta ja jotain perinteistä.

Tutustu joulun tapahtumiin Turussa tarkemmin tästä: http://kissmyturku.fi

 

Hotellimme on avoinna koko joulun ajan. Tutustu ja varaa jouluaaton tai joulunajan pöytävaraus Ravintola Gunnariin tai Gunnar Upstairsiin tästä: https://raflaamo.fi/fi/ravintola/turku/ravintola-gunnar/menu/1914/joulun-aika 

 

The hotel is open during Christmas time, please check and reserve Christmas buffet in our restaurant Gunnar or Gunnar Upstairs: https://raflaamo.fi/en/restaurant/turku/restaurant-gunnar/menu/1914/joulun-aika

 

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Turku

hinta alkaen S-Etukortilla  60 €/hlö/vrk/ 2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

 • majoitus
 • aamiainen
 • asiakassauna
 • kuntohuoneen käyttö

 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Varaukset ja lisätiedot:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 010 786 4000.

Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.