yöksi hotelliin sokos hotels pikkujoulut etkot hotellissa asiakasomistaja

Jää juhlien jälkeen yöksi hotelliin

Omistajille jopa -20%  
Oletko ajatellut, että pikkujouluyöhön voi varautua ennakkoon klikkaamalla netissä hotellihuoneen lähimmästä Sokos Hotellista? Mukaasi et tarvitse kuin S-Etukortin, sillä Sokos Hotellissa on kaikki, mitä yhdeksi yöksi kaipaat. Ai miksi menisit juhlien jälkeen yöksi hotelliin?
 
Syy numero yksi: Yöpaikka on yhtä kuin etkopaikka lähellä kaikkea. Varaamalla hotelliyön juhlailtaan, saat samalla tilan etkoille. Puunaa ja puleeraa rauhassa, kutsu kaverit kylään ja sekoita minibaarista juomat kavereita odotellessa.
 
Syy numero kaksi: Sokos Hotelli on yleensä lähempänä kuin koti. Se saattaa olla jopa lähempänä kuin taksijonon pää. Ja jos asut kauempana keskustasta, hotelliyö on kotimatkaa edullisempi. 
 
Syy numero kolme: Sokos Hotellissa saat omaa aikaa palautua. Kukaan ei hoputa tai koputa ovelle. Jos haluat pelata varman päälle, varaa late check-out ja nuku vielä pidempään.
 
Syy numero neljä: Hotelliyön jälkeen sinua odottaa valmis, huoneen hintaan kuuluva herkkuaamiainen. Juhlapölyt pudistellaan appelsiinimehulla, tuoreella kahvilla, suolakurkulla, pekonilla ja kananmunilla. 
 
Syy numero viisi: Hotelliyö on silkkaa luksusta. Puhtaat lakanat, pehmeä sänky ja kokonainen henkilökunta vain sinua varten. Aamujaffakin tarjoillaan vaikka sänkyyn - jos niin haluat. 
 
 

Parhaat edut omistajille!

Nauti tänä vuonna pikkujouluista vieläkin pidempään. Jää yöksi hotelliin. Kun varaat ajoissa, saat omistajana huoneen Sokos Hotellista jopa 20% edullisemmin.

 

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone