Menu

Hääyö Suomen korkeimmassa hotellissa Torni Tampereella

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Ultimate Solo -sviitti on hulppea vaihtoehto hääyöhön. Kahden huoneen ja saunan sviitissä on 62 m2 pelkkää luksusta. Huoneet sijaitsevat hotellin 24. kerroksessa. Näin korkealta on hyvä aloittaa uusi yhteinen elämä!

Junior Suitessa on makuu- ja olohuone sekä huoneenkorkuiset ikkunat. Kylpyamme ylellisine kylpyhuonetuotteineen kuuluu varustukseen.

Tarkemmat huonetiedot ja kuvat näet täältä.

Luksusta hotelliyöpymiseen juhlan kunniaksi voi lisätä tilaamalla huoneeseen etukäteen kuohuvaa tai pientä naposteltavaa. Aamiainen huoneeseen tilattuna on ihana tapa aloittaa aamu omassa rauhassa kiireettömästi nauttien ja myöhäinen huoneenluovutus on myös mahdollista tilauksesta varaustilanteen salliessa.

Huonevaraus kätevästi netistä

Täytä haluamasi päivämäärät niin saat näkyville saatavilla olevilla huonehinnat. Netistä varatessa voit lisätä varaukselle myös lisäpalvelut, kuten kuohuvaa huoneeseen tai huoneaamiaisen. Lisätietoja vastaanotostamme 020 1234 634 (puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) tai torni.tampere@sokoshotels.fi

 

Näin varaat netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista

Ikimuistoinen hääjuhla Tampereen tornihotellissa

Vietä ikimuistoinen hääjuhla vanhojen veturitallien tunnelmallisissa tiloissa. Hääjuhla Solo Sokos Hotel Torni Tamperessa on aina uniikki.

Paja Kongressissa, vanhassa veturitallissa, sijaitsee erikokoisia tiloja, joita voidaan muokata juhlavieraiden henkilömäärän mukaan. Näyttävät, siirrettävät seinäpinnat esittelevät vieraille Tampereelta tuttuja rakennuksia, historiaa, paikannimiä ja teemoja.

Tarjoilu, koristelu ja ohjelma hoituvat kaikki kauttamme. Valkoisilla liinoilla tai tamperelaisittain vähän rennommin.

 

Varaukset ja tiedustelut juhlatiloista:
Tampereen Sokos Hotellien myyntipalvelu, puh. 0300 870 030, ma-pe klo 9-16.30 tai  sales.tampere@sokoshotels.fi

Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 51 snt/min + pvm/mpm.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.