Menu

Hääsviitit Original Sokos Hotel Villassa

Ihastuttava ja romanttinen hääyö vietetään Tampereen Original Sokos Hotel Villassa, vanhan viljamakasiinin hienossa tunnelmassa. Valitse joko kaksikerroksinen Tornisviitti tai viihtyisä juniorsviitti. Hääsviittimme tarjoavat teille täydellisen häiden jälkeisen piilopaikan maailmalta, jossa voitte nauttia toisistanne ja häähumusta hieman pidempään. Kaikissa huoneissamme on televisioihin asennettu Chromecast, joten voitte viettää aikaa kuuntelemalla lempimusiikkianne tai katselemalla elokuvia, jos vain toistenne seuralta maltatte.

Haluatteko extra hemmottelua hääyötänne varten? Miltä kuulostaisi kupliva juoma tai makunne mukaan joko suolainen tai makea naposteltava pitkän juhlapäivän jälkeen? Meidän kauttamme voitte myös tilata kauniit ruusut huoneenne koristeeksi tai tulevan puolison yllätykseksi. Meistä on ihanaa, jos voimme auttaa omalta osaltamme luomaan teidän tärkeästä päivästänne ikimuistoisen.

Sviittiämme kutsutaan Tornisviitiksi, koska se on kaksikerroksinen sviitti, jonka yläkerta on rakennettu vanhan viljamakasiinin tornin kohdalle. Huoneen yläkerrasta löydät oleskelutilan, upean saunaosaston kylpyammeineen sekä hienot näkymät Tampereen ylle. Makuuhuone muhkeine parivuoteineen sijaitsee sviitin alakerrassa. Suosittelemme varaamaan suoraan useamman yön ja vetäytymään kaksin tämän ihanan piilopaikan tunnelmaan.

Juniorsviiteissä on sohvaryhmä ja parivuode. Myös näissä hääsviiteissä on yksityissauna, jossa heität avioelämän ensimmäiset löylyt rakkaasi kanssa. Ihastu vanhan viljamakasiinin yksityiskohtiin ja hotellin skandinaavisen valoisaan sisustukseen. Juniorsviittimme sopivat erinomaisesti myös morsiammelle ja kaasoille häitä edeltäväksi yöksi. Sviitissä on riittävästi tilaa koko porukalle laittautua tärkeään päivään.

Junior Suite: Kuva 1: Junior Suite ja kuva 2: Junior Suite

Torni Suite: Kuva 1: Torni Suite, kuva 2: Torni Suite ja kuva 3: Torni Suite

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Villa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.