Kategoriatunnus_Solo
Gunnarissa, Turun Seurahuoneella herkullisen reheviä makuja sesongin ruokalistalla.

Gunnarissa, Turun Seurahuoneella herkullisen reheviä makuja sesongin ruokalistalla.

Ruokalistamme on päivitetty sesongin raaka-aineilla ja uusilla herkullisilla resepteillä. Gunun koko keittiön tiimi on ollut mukana ruokalistan suunnittelussa, keittiöpäällikkö Magnus Lindroosin johdolla.

Kauden kasvikset ja läheltä pyydetty kala ovat kunniapaikalla ; syksyn omenat antavat pehmeälle maa-artisokkakeitolle mukavaa kirpeyttä, Airistolta pyydetystä hauesta loihditaan herkulliset friteeratut ´kalapuikot´ja kotimaisista mustikoista valmistettu jälkiruoka kruunaa aterian.

Syksyn ja talven menu myynnissä 14.9.2022 - 7.2.2022.

G3 – GUNNARIN KOLMONEN

S- ETUKORTILLA 49/51

MAA-ARTISOKKAKEITTO L, K (pyydettäessä G)

basilikaöljyä, omenaa ja paahdettua leipää

HAUKEA JA KAMPASIMPUKKAA GUNNARIN TYYLIIN L (pyydettäessä G)

Friteerattua haukimureketta, paistettua kampasimpukkaa, risottoa, mummonkurkkua, kukkakaalipyreetä ja vermuttikastiketta

MUSTIKKAJÄLKIRUOKA L

mustikkapiirakkaa, mustikkageeliä ja Kulman keittiön piimäjäätelöä

JUOMAPAKETTI MENULLE

S – ETUKORTILLA 24/26

Ruffino Pinot Grigio 12 cl

Laroche Chablis Saint Martin 12cl

Floralis Moscatel Oro 4 cl

Tervetuloa herkuttelemaan !

tutustu muihin kauden annoksiin ja Gunnarin herkullisiin klassikoihin tästä

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.