Dekkariseikkailu Turussa vie Vareksen tunnelmiin

alk. 89 €  /hlö+alv

 

Dekkariseikkailu on kaupunkikohtaisesti Suomen tunnetuimpien dekkarikirjailijoiden kirjoista dramatisoitu iltaohjelma. Turussa Dekkariseikkailut on dramatisoitu Reijo Mäen yksityisetsivä Jussi Vareksesta kertovien kirjojen mukaisesti. Ensimmäinen Vares-dekkarista käsikirjoitettu Dekkariseikkailu toteutui jo maaliskuussa 2012, ohjelma vaihtuu vuosittain.

Dekkariseikkailu tarjoaa ratkaistavia ongelmia ryhmällenne, ja jännitystä, jossa totuus ja leikki sekoittuvat. Pystyykö pomonne päihittämään alaisensa rikostutkinnassa vai onko kaverisi kenties luonnostaan varsinainen salapoliisi? Kuka ratkaisee kaupunkia kauhistuttavan rikoksen ensimmäisenä?

Illan kulku pähkinänkuoressa:

Aluksi käydään läpi tapahtuneet rikokset. Tämän jälkeen "etsivät" jaetaan pienryhmiin, ja ohjeistetaan kuulusteltavien etsimiseen ja rikosten ratkaisuun. Annettuja johtolankoja seuraamalla liikutaan Turun keskustan alueelta. Silminnäkijöinä hienoja roolisuorituksia tekevät harrastajanäyttelijät. Näyttelijät ovat etsittävillä kohtauspaikoilla kirjan mukaisissa rooleissaan, rikollisina tai silminnäkijöinä, lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Normaali sään mukainen varustus riittää. Kohtauspaikkoja on 5-7 etsivien määrästä riippuen. Kun kaikkien kohtauspaikkojen osalta kuulustelut on tehty, vierailevat etsivät palaavat ravintolaan. Siellä jokainen tiimi kertoo omat ratkaisunsa tapahtuneisiin rikoksiin. Etsivien on siis selvitettävä seikkailun aikana kuka tai ketkä ovat epäiltyjä kerrottuihin rikoksiin ja mitkä ovat rikosten motiivit. Parhaat ratkaisut palkitaan, ja sattuneista kommelluksista keskustellaan jännittävän illan päätteeksi yhdessä ruokaillen.

Turussa Dekkariseikkailu-ohjelman kantapaikaksi on valikoitunut  Oscar Pub & Grill Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä. Siellä tunnelma tiivistyy mukavasti kaikkina vuodenaikoina.

Suosittelemme Dekkariseikkailua kokouksen oheisohjelmaksi, Tyhy-päivään, virkistysiltaan tai pikkujouluun.
Iltaohjelman kesto noin 3,5 tuntia, jonka jälkeen ruokailu. Hinta alk. 89€/hlö+alv. Ryhmän suosituskoko 12-80 henkilöä (max 150 hlöä). Ohjelmapalvelun tuottaa Centralia Oy Viestintäkeskus (puh. 040 763 4172) , jonka kanssa ohjelman yksityiskohdat sovitaan.

www.dekkariseikkailu.fi


LISÄTIETOJA 
Myyntipalvelu, Turku, puh. 02-337 381

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone