Black Friday Sokos Hotelleissa 26.-29.11.2020

Black Friday Sokos Hotelleissa

S-Etukortilla -40%  
Black Friday saapuu pian Sokos Hotelleihin ja sehän tarkoittaa huippuetua asiakasomistajille: -40 % päivän hinnasta koko viikonlopun ajan! Sinulle uutiskirjeemme tilaaja Black Fridayn kampanjahintaiset huoneet ovat varattavissa jo torstaista 26.11. alkaen
 
Onko sinulla suosikkihotelli, jossa haluat lomailla – vai tekeekö mielesi uusiin maisemiin? Nyt kannattaa suunnitella tulevan talven lomia tai vaikka pääsiäistä, sillä hotellitarjouksemme on voimassa 5.4.21 asti! Varauksen voi perua maksutta tulopäivään klo 18 mennessä lukuun ottamatta ennakkoon maksettuja varauksia.
 
Tarkkaile postiasi ja ole valmiina varaamaan! Lähetämme varauskoodin sähköpostiisi torstaina 26.11. aamupäivällä.
 
Kaikki Sokos Hotellit Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa:

-40 % päivän hinnasta

Varausaika: to 26.11. klo 7 - su 29.11. klo 24
Majoitusaika: 27.11.2020 - 5.4.2021
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • buffetaamiainen
  • asiakassauna hotellikohtaisesti

Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.

Mistä hinnasta alennus lasketaan?
Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta*. Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. 
*Päivän hinta näkyy verkkopalvelussamme mustalla, siinä missä omistajan hinnat näkyvät vihreällä. Hinnan saat näkyviin tekemällä saatavuushaun ilman varauskoodia tai täppäystä S-Etukortti-ruudussa. Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Usein esimerkiksi suosituimmat tapahtumat varataan loppuun jo hyvissä ajoin, eikä alennushintaa näille päiville välttämättä ole saatavissa.  
 
Miten tarkistan hinnan ja teen varauksen Black Friday -viikonloppuna?
Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän). Jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "KAMPANJAHINTA S-ETUKORTILLA". Mikäli kampanjahinnalle ei ole saatavuutta, tarjoaa järjestelmä Päivän hintaa. Saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Huomaathan myös kokeilla sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.
 
Saako hinnasta Bonusta?
Kampanjahinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä. 
 
Milloin varaus täytyy maksaa?
Varaus tulee maksaa viimeistään hotellista lähdettäessä joko maksukortilla tai käteisellä. Suosittelemme maksamaan varauksen vasta hotellissa, sillä tällöin sinulla on oikeus perua varaus kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä.   
 
Voinko perua varaukseni?
Varauksen voi perua verkkosivujemme kautta kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä, jos varausta ei ole maksettu etukäteen. Kampanjahinta ei edellytä maksua varausvaiheessa.  
Voit perua varauksesi varausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai hakemalla varauksen sokoshotels.fi-sivuilla "Hae varaus" -kohdasta varausnumerolla ja sukunimellä. Tarvittaessa ota yhteys hotelliin.
 

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone