AO-liittymisetuna erikoishintainen majoitus Turun Sokos Hotelleissa

50 € 
/1-2 hh/vrk

Kaikki aikavälillä 4.6.-31.8.2020 TOK:n asiakasomistajaksi liittyneet saavat kesäisen lisäedun – erikoishintaisen majoituksen vapaavalintaisessa Turun Sokos Hotellissa.

HOTELLIT

Original Sokos Hotel Wiklund, avoinna 1.6. alkaen

Original Sokos Hotel Kupittaa, avoinna 1.7. alkaen

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, avoinna 31.7. alkaen

Voit jo tehdä jo varauksia hotelleihin ennen avausta, kunhan saapumispäivämääräsi on avauksen jälkeen.

ERIKOISHINTA 50EUR/1-2hh/vrk

  • myyntiaika 4.6. – 24.8.
  • majoitusaika 4.6. – 31.8.

Hinta sisältää yhden vuorokauden majoituksen 1-2 henkilön standard-huoneessa valitsemassasi Turun Sokos Hotellissa sisältäen aamiaisen mukaan pakattuna tai valmiina lautasannoksena.

Lisävuoteet varataan ja veloitetaan erikseen, olethan näissä erikoistapauksissa yhteydessä puhelimitse myyntipalveluumme.

Etu on henkilökohtainen ja koskee vain uusia TOK:n asiakasomistajiksi liittyneitä. Majoitusetu on käytettävä viimeistään 31.8.2020 eikä etua voi siirtää myöhemmäksi. Hinta voimassa esittäessäsi S-mobiilikupongin hotellin vastaanotossa sisäänkirjoittautumisen yhteydessä.

Erikoishinnalla on rajoitettu saatavuus ja se vaihtelee hotellin ja päivän mukaan. Hinnasta myönnetään Bonusta, ei muita etuja tai alennuksia. Max 1 huone/liittynyt talous.

 

NÄIN TARKISTAT HINNAN JA VARAAT osoitteessa sokoshotels.fi

Täytä sokoshotels.fi sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Syötä varauskoodi "BTOKUUSIAO". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.

Tehdyn varauksen voi peruuttaa kuluitta yleisten varaus- ja peruutusehtojen» mukaisesti. Varaus ei edellytä maksua varausvaiheessa. Mikäli saapuminen on klo 18 jälkeen, varaukseen on syötettävä luottokorttitieto.

Tervetuloa vieraaksemme Turun Sokos Hotelleihin!

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Kupittaa

Original Sokos Hotel Wiklund

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone