3+1 päivää hotellitarjous Sokos Hotels asiakasomistaja S-Etukortti 3+1 Päivää Sokos Hotelleissa 28.9.-2.10.2022

3+1 Päivää Sokos Hotelleissa

Päivän hinnasta -40%  

Nyt loppuvuoden lomia suunnittelemaan! 3+1 PÄIVÄÄ myös Sokos Hotelleissa 28.9.-2.10.

Minne sinä lähtisit reissuun? Lapin unohtumattomaan luontoon, kaupunkilomalle, viettämään romanttista viikonloppua vai koko perheen voimin kylpylään polskuttelemaan? Tutustu tarjontaan ja ole valmiina varaamaan keskiviikkona 28.9. Edun saat S-Etukortilla, kirjautumalla sokoshotels.fi:ssä ja maksamalla huoneen varauksen yhteydessä. Et tarvitse varauskoodia.

 

Kaikki Sokos Hotellit 

S-Etukortilla -40 % Päivän hinnasta

Varausaika: ke 28.9. – su 2.10.

Majoitusaika: 30.9.–31.12.2022

Hintaan sisältyy:

  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • aamiainen (pl. Heymo 1)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti

Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla. Edun varaaminen edellyttää S-Etukorttia sekä kirjautumista sivustolle. Varauksen koko arvo on maksettava varausvaiheessa. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa.

Näin tarkistat hinnan ja teet varauksen kampanjahinnalla:

  1. Kirjaudu S-käyttäjätilillä verkkopalveluun sivuston oikeasta yläkulmasta. Varmista, että olet liittänyt asiakasomistajatietosi tunnukseesi päästäksesi varaamaan kampanjahintaisen huoneen. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta yläkulmasta aloittamalla kohdasta Kirjaudu / Luo S-käyttäjätili.
  2. Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä). Jos kampanjahinta -30 % on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "Kampanjahinta S-Etukortilla". Näkyvissä oleva huonehinta on valmiiksi alennettu hinta. Mikäli kampanjahinnalle ei ole saatavuutta, tarjoaa järjestelmä "Nettihinta S-Etukortilla", joka on jopa -25 % Päivän hinnasta, sekä Päivän hintaa.
  3. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. 

Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu koskee vain uusia varauksia.

Saatavuus ja hinta vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan. Suosittelemme sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.

Kampanja-alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta, joka on lähtöhinta ennen asiakasomistaja-alennuksia. Päivän hinta määräytyy kysynnän mukaan.

Kampanjahinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin » 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.