Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Persoonallinen kahden hengen huone, jossa on Ilmari Tapiovaaran suunnittelemat tuoli ja pöytä. Huoneen varusteluun kuuluu huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, taulu-TV sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Huoneessa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Persoonallinen kahden hengen huone, jossa on Ilmari Tapiovaaran suunnittelemat tuoli ja pöytä. Huoneeseen saa tarvittaessa lisävuoteen yhdelle lapselle tai aikuiselle. Huoneen varusteluun kuuluu huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, taulu-TV sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Huoneessa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Persoonallinen ja tyylikäs kahden hengen huone, josta avautuu kaunis maisema yli kaupungin kattojen. Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet ja parkettilattia. Huoneen varusteluun kuuluu lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, kylpytakit- ja tossut, taulu-TV sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone, jossa on leveä parivuode ja mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, kahvin ja teen keittomahdollisuus, taulu-TV, suihku sekä parkettilattia.

Presidential Suite

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Hotellin 18. kerroksessa sijaitseva tilava Presidentin sviitti on huoneisto kaikenlaiseen ajanviettoon. Olohuoneessa on iso sohvaryhmä, televisio, sekä kuuden hengen pöytä vaikkapa pieniä kokouksia varten. Makuuhuoneen parivuoteessa on ylelliset untuvapeitot ja -tyynyt. Makuuhuoneessa on myös televisio. Kylpyhuoneessa on suihku, yhden hengen porekylpyamme ja erillinen pukeutumishuone. Lisäksi varusteluun kuuluu huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, kylpytakit- ja tossut sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Sviitissä on parkettilattia.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Persoonallinen ja tyylikäs kahden hengen huone, josta on upea näköala yli kaupungin kattojen. Kaikissa huoneissa on leveä parivuode ja parkettilattia. Huoneiden varusteluun kuuluu huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, kylpytakit- ja tossut, taulu-TV sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.

Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavassa ja viihtyisässä junior- sviitissä on oma yhden hengen porekylpyamme suihkulla, parveke ja parivuode, jossa on ylelliset untuvapeitot ja – tyynyt. Sviitissä on erillinen makuuhuone (ilman väliovea) ja huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Huoneessa on lisäksi kaksi televisiota, parkettilattia, kylpytakit ja -tossut, sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Oleskelutilan sohvasta voidaan pedata lisävuode kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Sviitit sijaitsevat kolmannessa ja neljännessä kerroksessa.