Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Viru

Viru on kautta aikojen ollut symboli ja virstanpylväs - legenda, jossa tunnet kaupungin aidon rytmin.

Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen ja aidon - täältä saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja TripAdvisorin suosituksesta "pakollinen" KGB-museo - kaikki saman katon alla.

Kutsumme sinut avosylein nykyhetkeen ja tarjoamme paikkoja, joista on näkymä Tallinnan kuplivaan elämään. Tärkeät hetkesi Virussa jäävät elämään sekä sinussa, meissä että Virun legendassa.

Carpe Diem. Carpe Tallinn.

 

 

 

location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking
puhelin
fax
+372 6 809 236
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Hotellin henkilökunta ystävällistä, ja asiakas tunsi itsensä tervetulleeksi. Hotellin sijainti todella hyvä; lyhyt matka satamasta hotellille ja hotellilta esim. vanhaankaupunkiin. Myös hyvät ostosmahdollisuudet, esim. hotellin yhteydessä Viru-keskus (löytyy mm. the Body Shop) ja vieressä myös Kaubamaja, ja ihan lähellä myös Foorum (esim. Lush), Solaris ja Rootermanni. Lähistöllä myös monta kivanoloista ruokapaikkaa. Tallinnan joulutori oli myös mukavan tunnelmallinen vierailukohde.

Meillä oli Business class -luokan huone 18. kerroksessa, ja upea näköala kaupungille. Huone oli siisti ja viihtyisä. Aamupala oli monipuolinen ja maistuva. Aamiaisella porukkaa oli paljon, mutta istumapaikan löysi kuitenkin helposti. Myös Wi-Fi toimi hotellilla hyvin.

Olimme pariskuntana liikkeellä, ja halusimme viettää shoppailu- ja rentoutumisloman, mikä onnistuikin mainiosti. Edullisempiakin hotelleja varmasti löytyisi, mutta tänne aiomme majoittua uudestaankin.

Joulukuu 2014, matkalla kahdestaan

 

Huone oli aivan mahtava ja lapset tykkäsivät hotellin lahjoista. Joka paikkaan lyhyt matka, karttoja sai infosta ja työntekijöiden asiantunteva palvelu oli hyvä. Huonepalvelu pelasi ja aamiainen oli monipuolinen ja maittava.

Tammikuu 2015, matkalla perheen kanssa

Huikeat näköalat huoneesta ja sijainti erinomainen. Siistit huoneet ja hyvätasoinen sisustus. Erityista plussaa huoneen ja hotellin rauhallisuudesta sekä sijainnista ydinkeskustassa. Kauppakeskus hotellin yhteydessä on monipuolinen ja tasokas. Hotellin wlan toimi moitteettomasti ja tv - kanavilla hyvä kuva (suomen kanavista  yle).

Helmikuu 2015, matkalla perheen kanssa

Huoneet

Superior Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Superior-huoneessa on kaikkea – mukavuuksia, lisää tilaa, erilliset vuoteet ja parkettilattia. Olipa kerran perhe, joka halusi hotelliyöltään hiukan enemmän. He nauttivat joka hetkestä ja saivat päivän päätteeksi rentouttavat yöunet mukavissa vuoteissa. Tällaisiakin tarinoita kertovat Superior-huoneemme.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

On yksinkin mukavaa, mutta jos on kahdestaan tai kolmestaan matkoilla, niin tämä huone on mukava vaihtoehto. Ikkunasta voi katsoa kaikki reitit valmiiksi, koska ollaan keskellä kaikkea – ja silti hiljaisesti itsekseen, koska huone sijaitsee ylemmissä kerroksissa. Olipa kerran… Kuka tahansa hän olikaan, niin tilava perushuone, jossa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja kaikki perusmukavuudet, oli hänen makuunsa.

Standard Queen

Parkettilattia, Parivuode

Kun on mahdollisuus nauttia perusmukavuuksista laadusta tinkimättä, niin miksi tyytyä vähempään! Näissä Standard-huoneissa on parkettilattiat, parivuode ja upeat näköalat. Ja on jopa valinnan varaa – kylpyhuone joko suihkulla tai kylpyammeella. Legendaarisessa hotellissamme kolme tärkeintä tekijää ovat palvelun laatu, sijainti aivan vanhan kaupungin vieressä ja tinkimätön mukavuus jokaisessa huoneessa.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Jos matkustat hyvän kumppanin kanssa, tämä huone on erittäin sopiva valinta yhteisen kaupunkiseikkailun majapaikaksi. Koko huone kaikkine sisustuksineen on arkkitehdin modernin funktionaalisen näkemyksen mukaista huippuluomusta. Tyylikäs parkettilattia, yhden hengen sängyt ja kaikki perusmukavuudet – viihtyisä standard-luokan huone odottaa teitä keskellä kaupungin sykettä.

Standard Family Four

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Perhehuone, jossa on kerrossänky ja erilliset vuoteet eli tilaa vaikka viiden hengen perheelle. Järkevä vaihtoehto lapsiperheelle, koska tilan lisäksi huoneessa on myös kaikki tarvittava vedenkeittimestä lasten saippuoihin ja pieneen pottaan. Perheet tulevat aina takaisin hotelliimme, koska täällä heitä ajatellaan.

Superior Twin

Kokolattiamatto, Erilliset vuoteet

Superior-huoneessa kaikkea on enemmän – mukavuuksia, tilaa, erilliset vuoteet ja jopa kokolattiamatto. Olipa kerran liikemies, joka piti palavereja hotellihuoneessaan, koska siellä oli kaikki tarpeellinen. Hän tuli, näki ja voitti lähtemättä mihinkään ja nautti päivän päätteeksi rentouttavat yöunet mukavassa sängyssä. Tällaisia tarinoita kertoo jokainen Superior-huoneemme.

Junior Suite Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Henkeäsalpaavat näköalat, erilliset vuoteet , tilaa kahden huoneen edestä, parkettilattiat ja oma sauna ! Olipa kerran vieras, jolle sauna oli ehdottoman tärkeä. Sitten oli vieras, joka halusi yksityisesti tutkia saunan saloja. Ja sitten oli vielä paljon tätä huonetyyppiä rakastavia kanta-asiakkaita. Kyllä kaikkien kannattaa välillä nauttia hieman ylellisemmästä asumisesta.

Suite

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Hotellin suurimmat sviitit, joko saunalla tai poreammeella. Mikään ei ylitä matkalla asumisen ylellisyyttä ja sitä sviittimme tarjoaa. Upeat näköalat kaupungille ja merelle, erilliset vuoteet ja parkettilattia sekä tietenkin erillinen makuu- ja olohuone, joissa molemmissa on HD-TV:t. Taattua tyytyväisyyttä jokaiselle matkalle!

SuperiorX Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Henkeäsalpaavat näköalat, erilliset vuoteet, tilaa kahden huoneen edestä, parkettilattiat ja korkeatasoinen huonevarustelu. Olipa kerran vieras, joka oli päättänyt nauttia tällä kertaa paremmasta huoneesta. Tietojemme mukaan hän on siitä lähtien aina varannut Virusta saman huoneen, olipa hän matkalla yksin, kaksin tai kolmestaan. Se on sitä arkista ylellisyyttä.

Junior Suite Queen

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Ylellisessä Junior Suitessa on muhkea parivuode ja oma sauna ! Eikä siinä vielä kaikki. Huoneessa on henkeäsalpaavat näköalat kaupungille, parkettilattiat ja tilava sohva, josta saa lisävuoteen kahdelle. Tärkeintä on se, että valoisassa huoneessa aidosti viihtyy – on kovin helppoa pysyä koko lyhyen matkan ajan tässä huoneessa. Eli kannattaa varata pitkäaikaisempi matka.