Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Break Sokos Hotel Tahko

Tahko - Kaikkea paitsi tylsää!

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee lähellä kaikkia Tahkon palveluja sekä laskettelukeskusta.

Meillä liikutaan ympäri vuoden:

Lumettomaan aikaan kaksi golf-kenttää, maastopyöräilyreitit, retkeilyreitit ja monet muut aktiviteetit tuovat päivääsi iloa.

Lähellä hotelliamme sijaitsee välinevuokraamoita, joista saat välineet kaikkeen urheiluun. Suosittelemme myös tutustumaan Tahkon monipuolisiin tapahtumiin.

Talvella Tahko kutsuu laskettelemaan ja hiihtämään.

Ympäri vuoden suosittelemme tutustumaan Tahkon lähiliikuntapuistoon, jossa on tekemistä koko perheelle sekä Tahko Span monipuolisiin palveluihin, joihin sisältyy mm. kylpylä ja keilahalli. Tahko Span yhteydessä sijaitsee myös koko perheen sisäliikuntapuisto Super Corner!

Lisäksi erilaisia ohjattuja aktiviteetteja on tarjolla ympäri vuoden.

location
Sääskiniementie 560 73310, Tahkovuori
Sääskiniementie 560
73310, Tahkovuori
parking
puhelin
+358 10 7629 550 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 17 1923 001

Asiakaspalautteet

S-ryhmän suurin vuosittainen tapahtuma, matkailu- ja ravitsemiskaupan päivät järjestettiin Tampereella 17.-18.4.2023. Mukana oli yhteensä yli 600 MaRa-ammattilaista sekä Sokos Hotels ja Radisson Blu –ketjuista että S-ryhmän ravintoloista mukaan lukien uniikkiravintolat. Tapahtumassa jatkui jo 2000-luvun alussa alkanut S-ryhmän MaRa-parhaimmiston palkitsemisperinne. Palkitsemiset ovat tärkeä osa S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden palvelukulttuurin kehittämistä sekä MaRa-alan huippuammattilaisten esille nostamista.

SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus palkitsi tänä vuonna ennätysmäärän loistavia hotelli- ja ravintola-alan yksilö- ja tiimisuorituksia S-ryhmästä. Break Sokos Hotel Tahko sai tunnustuksen vuoden 2022 parhaalla Mystery –palkinnolla. Asiakkaan täyttämä kysymyspatteristo koostuu kahdeksasta eri osiosta, jossa mitataan onnistumista huoneen varaamisen, hotelliin sisään- ja uloskirjautumisen osalta. Myös hotellin yleiset tilat, kerroshenkilökunta, hotellihuone, kylpyhuone ja aamiainen ovat tarkastelun kohteena.

Break Sokos Hotel Tahkolla halutaan panostaa asiakaskokemukseen. "Meille asiakas on aina tärkein ja asiakkaan toiveet pyritään toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tarjota asiakkaalle iloa ja toivomme, että asiakas lähtee aina energisempänä hotellistamme kuin mitä on ollut meille saapuessaan", kertoo Break Sokos Hotel Tahkon hotellipäällikkö Krista Saha.

Lemmikit otettu hyvin huomioon sekä aamupala oli mahtava

Todella ihana, aurinkoinen ja ystävällinen henkilökunta. Myös hotellin palvelut toimi täydellisesti meidän tarpeisiin ja takasi rentouttavan viikonlopun

Aamiainen ja hotellin siisteys olivat erinomaisia, niistä erityiskiitos! Henkilökunta erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa.

Ystävällinen palvelu. Huone viihtyisä. Aamupala erittäin monipuolinen ja yllätti positiivisesti. Ei ns. pelkkää perus juttua vaan ihania yllätyksiä runsaasti

Ystävällisin ja auttavaisin ja joustavin henkilökunta mitä missään hotellissa Suomessa. Satoja hotelliyöpymisiä sentään takana.

Kaikki sujui hyvin, palvelu oli erinomaisen ystävällistä ja nopeaa. Aamiainen oli runsas ja valikoima hyvä.

 

Netistä poimittua

Suomen paras After ski -paikka löytyy Tahkolta? Tätä mieltä on ainakin Anna, joka on kirjoittanut Tahkon kokemuksistaan blogissaan.

Lue koko blogi: Hammock Stories