Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit

Break Sokos Hotel Tahkolle kaikki lemmikkiystävät ovat tervetulleita!

Sokos Hotelleissa lemmikkihuonelisä on 15€/vrk/huone. S-Card kanta-asiakkaiden lemmikit majoittuvat veloituksetta majoittautuessa S-Card etuihin lukeutuvalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt.

Huolehdimme vierailunne sujuvuudesta, jotta voitte keskittyä viihtymään niin kuin täällä Tahkolla on tapana!

Break Sokos Hotel Tahkon läheisyydestä löytyy upeita ulkoilureittejä ja luontokohteita, jotka sopivat erinomaisesti kuljettavaksi ja nähtäväksi myös lemmikkien kanssa.

Best Friend ja Sokos Hotel -ketju takaavat yhdessä eläinystäväsi mukavan vierailun tarjoamalla koiravieraille tervetuliaiskassin. Kassista löytyy mm. kakkapusseja ja puruluita.

TEE MATKUSTAMISESTA MIELLYTTÄVÄÄ MYÖS LEMMIKILLESI

Lemmikit tarvitsevat stressitöntä oleilua sekä riittävästi unta ja lepoa myös matkalla.

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan:

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä.
  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä, ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla oma kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan/-häkissään.
  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä.
  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa.
  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.
  • Käytä "lemmikki huoneessa" -kylttiä hotellihuoneen oven ulkopuolella.

Ilmoitathan mukanasi matkustavasta lemmikistä soittamalla tai sähköpostilla reception.tahkovuori@sokoshotels.fi varauksen yhteydessä / sen tehtyäsi.