Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

content-page-hero-image

Tahkolla riittää tekemistä ympäri vuoden!

Tahko on aktiivisen lomailijan paratiisi - lue henkilökuntamme suositukset.

Kesäisin Tahkolla voi svingata kahdella eri golf-kentällä ja perinteisen maastopyöräilyn lisäksi harrastajia hemmotellaan myös rinnealueen alamäkiradalla. Lähde Tahkolahdelle suppailemaan tai melomaan, välineet saat vuokrattua esim. SkiMac Tirolista. Tahkolta löytyy myös kaksi hyvin erilaista frisbeegolfkenttää, kiekkoja saat lainaan tarvittaessa hotellin vastaanotosta.

Talvella Tahko kutsuu laskettelemaan ja hiihtämään. Myös moottorikelkkareitit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja tai lähde tutustumaan Tahkon luontoon vaikka lumikenkäillen. Välinevuokraamoita löydät kävelymatkan päässä hotellistamme.

Tahkomäen laelta avautuvat erilaiset näkymät jokaisena vuodenaikana. Huipulla sijaitsee myös Tahkon näköalatorni, josta upeat maisemat avautuvat vieläkin etäämmälle. Maisemia voit kipaista ihailemaan vaikkapa Suomen pisimpiä kuntoportaita (ei talvikunnossapitoa) tai merkattua retkeilyreittiä pitkin ja ylös pääsee myös maisemahissillä, joka liikennöi kesäisin juhannusviikolta elokuulle asti sekä syyslomaviikolla 42. Ympäri vuoden huipulle pääsee myös maastopyöräillen ja tarvittaessa autollakin. Alas huipulta voi ympäri vuoden laskeutua Suomen pisimmällä vaijeriliu'ulla Tahko Ziplinella.

Tekemistä koko perheelle löytyy aivan lähietäisyydellä hotellista. Suosittelemme tutustumaan ympäri vuoden avoinna olevaan Tahkon lähiliikuntapuistoon. Lisäksi Tahko Spalla sijaitsee sisäliikuntapuisto Super Corner, kylpylä, keilahalli ja hohtominigolf.

Suosittelemme myös tutustumaan Tahkon monipuolisiin tapahtumiin.

Tutustu lisää eri aktiviteetteihin osoitteessa www.tahko.com tai kysy lisää aktiviteettivinkkejä hotellimme vastaanotosta - autamme mielellämme!