Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Ravintoloita saman katon alla jokaiseen makuun Break Sokos Hotel Tahkolla

HILLSIDE: Hillside -ravintolamme tarjoaa aitoja makuja, aidon palvelun kera. Ruokalistaltamme löydät maukkaita ja mahan täyttäviä vaihtoehtoja, kuten aidossa puuhiiligrillissä paistetut lihatuotteet sekä maittavat kasvisruokavaihtoehdot. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon. Menut ja tarkemmat tiedot löydät Hillsiden sivuilta.

PIZZA BREIKKI: Pizza Breikin valikoimasta löytyy uunituoreet pizzat sekä raikkaat salaatit. Tuotteet saatavilla myös kotiinkuljetettuna. Menut ja tarkemmat tiedot löydät Pizza Breikin sivuilta.

HESBURGER: Olemme Hesburger rajatummalla valikoimalla. Hesburger -ravintolassa saat aina herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera. Tuotteet ovat tunnettuja hyvästä mausta ja laadusta. Hampurilaispihvit on valmistettu 100% naudanlihasta. Meiltä löydät myös vaihtuvia Hesburgerin tarjouksia. Menut ja tarkemmat tiedot löydät Tahkon Hesburgerin sivuilta.

HOPHAUS TAHKO: Tislaamoravintola keskellä Tahkoa! Tahkon oma luottomesta ja raikas after ski -paikka, jonka erikoisuus on oma Tahkon tislaamo. Käsityönä valmistetuissa tisleissä käytetään raaka-aineena Nilsiän puhdasta pohjavettä sekä luomu raaka-aineita. Ravintolassamme pääset nauttimaan tislaamon tisleitä ja koska olemme kirjaimellisesti suoraan pannun juurella, pääset myös aistimaan erilaiset tuoksut, maut sekä värit. Hophausista on näkymä tislaamotiloihin ja terassilta avautuvat maisemat Tahkovuoren rinteille. Ravintolamme tarjoilee livemusiikkia ja muita tapahtumia ympäri vuoden, tervetuloa viihtymään! Lue lisää Hophaus Tahkon sivuilta.