Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

Uudistettu vaaleanpunainen klassikko, joka hurmaa palvelullaan!
 
Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola on monimuotoinen kaupunkihotelli, jossa onnistuu tilaisuus kuin tilaisuus! Sinua palvelee loistavan henkilökunnan lisäksi rennon ranskalainen Frans & Rose -bistro, kolme saunaa omine porealtaineen sekä kuntohuone. Vaakunan kokous- ja juhlatilat ovat kaupungin monipuolisimmat! 
 
Kouvola on täynnä elämyksiä. Esimerkiksi luontokohteista upea Kymijoki, jylhä Repovesi ja hurmaava Mustila Arboretum on koettava! Vauhdikasta kesäpäivää pääset viettämään Tykkimäen Huvipuistossa ja Aquaparkissa tai ympäri vuoden Actionparkissa.  Maailmanperintökohde Verlassa ihastut vanhaan ruukkikylään ja pahvitehtaaseen.
 
Vaakunan kaikki tilat on uudistettu vuonna 2020-2021. Hotellihuoneiden uudistuksessa on käytetty alueellista inspiraatiota ja teemat tuovat pohjoista Kymenlaaksoa esiin monipuolisesti. Kuusankoskelta kotoisin olevan Anu Pentikin perintöä kunnioitetaan Pentik-teemaisissa huoneissa, luonto on tuotu sisälle hotellin Repovesi-huoneisiin ja Tykkimäki-huoneissa vierailijaa tervehtii Endeavour-huvipuistolaitteen silhuetti.
 
Suomen sympaattisin hotelli tääl sinuu jo oottelee!
location
Hovioikeudenkatu 2 45100, Kouvola
Hovioikeudenkatu 2
45100, Kouvola
parking
puhelin
+358 107839101 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 5 8288 288

Asiakaspalautteet

Erinomaista, henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Ruoka ravintolassa todella hyvää ja aamupala
erinomainen. Sijainti on rauhallinen ja sopivan lähellä keskustaa.

Todella kiva huone ja erinomainen aamupala. Aivan ihanaa oli sauna ja poreamme.

Paljon pieniä mukavia positiivisia asioita tapahtui vierailuni aikana.-Tullessa hotelliin aulassa kerrottiin, että voin käydä myös salilla ja saunassa.-Unhohdin laturin kotiin, mutta sain aulasta lainaksi yön ajaksi maksutta-Huone oli tilava ja viihtyisä-Alakerrassa oli liiketunnistimella toimiva peli jota sai pelata maksutta-Saunassa oli hyvä ohje saunomisesta. Todella hyvä perehdytys erityisesti ulkomaalaisia vieraita varten tähän Suomalaiseen kummallisuuteen. Ja itsellekin muistutus muun muassa juoda riittävästi vettä-siistit kylpytilat ja poreamme!-Huoneessa oli hyvän unen yrttiteetä tarjolla.Kiitos paljon!

Olimme ystäväpariskunnan kansa matkalla ja he suosittelivat hotellia aiemman hyvän kokemuksen takia. Meillä oli molemmilla koirat mukana ja olin todella yllättynyt hyvästä vastaanotosta, neuvoista ja siitä kuinka koiravieraat huomioitiin. Respassa oli aivan loistava palvelu!!Siivoojat olivat tosi ystävällisiä ja tervehtivät käytävillä, 10 +

Respan palvelu on todella hyvää. :) Aulabaarin pavelu myös erinomaista.