Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Lasten kanssa Kouvolassa

Lapsiperheille omia palveluita.

Vastaanotostamme voi lainata lautapelejä ja kirjoja. Hotellilla on myös iWall, jota hotelliasiakkaamme voi käyttää.

Tässä alla muutamia koko perheen menovinkkejä!

Mielakka

Koe talven riemua Mielakassa! Vauhdin makuun pääsee useissa rinteissä. Lisäksi Turistirinteen puolella on Miniparkki, joka on suunnattu perheen pienimmille ja hyppyjen vasta-alkajille. Aloittelijoita palvelee Harjoitusrinne naruhisseineen. Lisäksi Lastenmaasta löytyy niin aloittelijarinne kuin pulkkamäkikin. Mielakan ympäri kiertää myös hiihtolatu, josta pääsee myös pitemmälle reitille halutessaan. Mielakka sijaitsee 3,2km päässä hotelliltamme.
Kurkkaa lisää täältä.

Tykkimäen Actionpark

Aktiviteettipuistossa koko perhe liikkuu yhdessä. Painottomassa Avaruudessa jalat ei pysy pitkään lattiassa, huimaa menoa ja huimia pelihetkiä Pilvenpiirtäjien keskellä, Latvustossa testataan ketteryyttä ja Kustin ja Kertun Kotiplaneetta.. Vaikka mitä kivaa kaiken ikäisille!

Tykkimäki Actionpark palvelee vuoden ympäri. Tutustu Actionparkkiin ja kurkkaa aukioloajat ja lisätiedot täältä.

Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäen huvipuistossa voi seikkailla legendaarisesta Väärinpäintalosta Idän pikajunaan ja monet hauskat huvitukset siinä välillä! Tykkimäen Huvilavetilla on myös koko perheelle sopivia kotimaisten huippuartistien keikkoja.

Tykkimäen huvipuisto sijaitsee 5,5 km päässä hotelliltamme ja on avoinna kesäisin.
Kurkkaa Tykkimäen aukioloajat sekä kurkkaa lisätietoja täältä.

Tykkimäki Aquapark

Aquaparkissa on tarjolla hurjanhauskaa vesiliukumäenlaskua, hauskoja vesileikkialtaita ja kuntouimareille 25 m allas. Virkistäytymistä varten alueelta löytyvät saunatilat pukuhuoneineen sekä ravintola-alue isoine terasseineen.

Tykkimäki Aquapark sijaitsee 5,5 km päässä hotelliltamme ja on avoinna kesäisin.
Kurkkaa aukioloajat ja lisätiedot täältä.

Liikennepuisto

Kesäisin Kouvolan keskustan Jaakonpuistossa sijaitsee rata, jossa voi opetella liikennesääntöjä ja kokea polkuautoilun riemua! Liikennepuisto sijaitse 1,2 km päässä hotelliltamme.
Kurkkaa lisää täältä.

Hampstapuisto

Keskuspuiston uusi leikkipaikka tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen lasten leikkiin ja liikuntaan kaikenikäisille. Leikkivälineissä voi myös treenata QR-koodien ja Liikkuva Kouvola-treenivideoiden avulla.

Hampstapuisto sijaitsee 800 metrin päässä hotelliltamme.
Kysy vastaanotostamme kivoista leikkipuistoista lähialueillamme! :)

Löydät myös kaikki Kouvolan leikkipaikat täältä.

Urheilupuisto

Betoninen skeittiparkki, vehreät frisbeegolf-radat ja kaunis puistomaisema viihtyvät sulassa sovussa Kouvolan Urheilupuistossa. Urheilupuistoa ympäröi pesäpallokenttä, paikallinen jäähalli Lumon Areena, sekä Kouvolan teatteri. Talvisin siellä voi myös laskea pulkkamäkeä.

Urheilupuisto sijaitsee 1,3 km päässä hotelliltamme.
Kurkkaa lisää täältä.

Pienoisrautatiemuseo

Kouvolan keskustassa sijaitsevassa pienoisrautatiemuseossa voi kokea pienoisrautatiemaailman historian eilisestä nykypäivään. Sympaattinen vanha VR:n koulurakennus kätkee sisäänsä mm. ison puujunan, jonka mittasuhde on 11:25. Se puksuttelee päiden yläpuolella 35 metrin ympyrää. Kiinnostava on myös Diiseliveturi 1:45, joka kulkee ylösalaisin sekä huikean yksityiskohtainen kaupunkimaisema. Pienoisrautatiemuseo sijaitsee 700 metrin päässä hotelliltamme.
Kurkkaa lisää täältä.

Hohtokeilaus

Happy Bowlingissa voi hohtokeilata joko leikkimielisesti tai sitten ihan tosisissaan! Kisailun lomassa voi nauttia pientä suolaista ja makeaa Keilabaarissa. Keilahalli sijaitsee kilometrin päässä hotelliltamme.

Kurkkaa lisää täältä.

Kouvolan Teatteri

Kouvolan teatterilla on vuosittain vähintään yksi koko perheen teatteriesitys. Kouvolan teatteri sijaitsee kilometrin päässä hotelliltamme.

Kurkkaa lisää täältä.

Lasten teatteritapahtuma KUULAS

Vuosittain toukokuussa järjestettävä festivaali yhdistää riemastuttavaksi kokonaisuudeksi erilaiset teatteriesitykset ja lapsia innoittavat työpajat. Katuteatteri Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä ja kansainväliset esiintyjävieraat ympäri Kouvolaa ovat Kuulaksen helmiä!

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle vauvoista ja taaperoista lähtien, ja myös nuoret viihtyvät ohjelmatarjonnan parissa.

Kurkkaa lisää täältä.