Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Lasten kanssa Kouvolassa

Lapsiperheille omia palveluita.

Vastaanotostamme voi lainata lautapelejä ja kirjoja. Hotellilla on myös iWall, jota hotelliasiakkaamme voi käyttää.

Tässä alla muutamia koko perheen menovinkkejä!

Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäen huvipuistossa voi seikkailla legendaarisesta Väärinpäintalosta Idän pikajunaan ja monet hauskat huvitukset siinä välillä! Tykkimäen Huvilavetilla on myös koko perheelle sopivia kotimaisten huippuartistien keikkoja.

Tykkimäen huvipuisto sijaitsee 5,5 km päässä hotelliltamme.

Tykkimäki Aquapark

Aquaparkissa on tarjolla hurjanhauskaa vesiliukumäenlaskua, hauskoja vesileikkialtaita ja kuntouimareille 25 m allas. Virkistäytymistä varten alueelta löytyvät saunatilat pukuhuoneineen sekä ravintola-alue isoine terasseineen.

Tykkimäki Aquapark sijaitsee 5,5 km päässä hotelliltamme.

Liikennepuisto

Kouvolan keskustan Jaakonpuistossa sijaitsee rata, jossa voi opetella liikennesääntöjä ja kokea polkuautoilun riemua! Liikennepuisto sijaitse 1,2 km päässä hotelliltamme.

Hampstapuisto

Keskuspuiston uusi leikkipaikka tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen lasten leikkiin ja liikuntaan kaikenikäisille. Leikkivälineissä voi myös treenata QR-koodien ja Liikkuva Kouvola-treenivideoiden avulla.

Hampstapuisto sijaitsee 800 metrin päässä hotelliltamme.

Urheilupuisto

Betoninen skeittiparkki, vehreät frisbeegolf-radat ja kaunis puistomaisema viihtyvät sulassa sovussa Kouvolan Urheilupuistossa. Urheilupuistoa ympäröi pesäpallokenttä, paikallinen jäähalli Lumon Areena, sekä Kouvolan teatteri.

Urheilupuisto sijaitsee 1,3 km päässä hotelliltamme.

Pienoisrautatiemuseo

Kouvolan keskustassa sijaitsevassa pienoisrautatiemuseossa voi kokea pienoisrautatiemaailman historian eilisestä nykypäivään. Sympaattinen vanha VR:n koulurakennus kätkee sisäänsä mm. ison puujunan, jonka mittasuhde on 11:25. Se puksuttelee päiden yläpuolella 35 metrin ympyrää. Kiinnostava on myös Diiseliveturi 1:45, joka kulkee ylösalaisin sekä huikean yksityiskohtainen kaupunkimaisema. Pienoisrautatiemuseo sijaitsee 700 metrin päässä hotelliltamme.

Hohtokeilaus

Happy Bowlingissa voi hohtokeilata joko leikkimielisesti tai sitten ihan tosisissaan! Kisailun lomassa voi nauttia pientä suolaista ja makeaa Keilabaarissa. Keilahalli sijaitsee kilometrin päässä hotelliltamme.

Kouvolan Teatteri

Kouvolan teatterilla on vuosittain vähintään yksi koko perheen teatteriesitys. Vuonna 2021 se on Adalmiinan Helmi. Kouvolan teatteri sijaitsee kilometrin päässä hotelliltamme.

Lasten teatteritapahtuma KUULAS

Vuosittain toukokuussa järjestettävä festivaali yhdistää riemastuttavaksi kokonaisuudeksi erilaiset teatteriesitykset ja lapsia innoittavat työpajat. Katuteatteri Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä ja kansainväliset esiintyjävieraat ympäri Kouvolaa ovat Kuulaksen helmiä!

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle vauvoista ja taaperoista lähtien, ja myös nuoret viihtyvät ohjelmatarjonnan parissa.