Hae varaus

hotel-logo

Tapahtumien Pato Klubi

Tapahtumien Pato Klubi

Pato Klubi on uudenlainen kulttuuriklubi Kuusankoskella! Ainutlaatuinen tunnelma pitää itse kokea!

Kuusankosken Taideruukissa sijaitseva Pato Klubi on lunastanut paikkansa monipuolisena valtakunnallisena kulttuuriklubina, jonka tiloissa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä ja viikoittain erilaisia kulttuuritapahtumia. Vanhan tehdasrakennuksen uniikki tunnelma luo puitteet sanoin kuvaamattomille kulttuurikokemuksille – tunnetuimpia niistä lienee valloittava sunnuntaiklubi. Ei siis ihme, että Suomen merkittävimmät artistit mielivät keikalle juuri Pato Klubille.

Lämminhenkisellä Pato Klubin puolella, satojen ihmisten tilaisuuksiin soveltuvalla Pato Areenalla sekä esimerkiksi etko- ja VIP-tilaisuuksiin sopivalla Klubin Vintillä on järjestetty niin seminaareja, yritystilaisuuksia, muotinäytöksiä, viinimessut, olutfestarit, levymessut, joulumarkkinat, häitä, pikkujouluja kuin tyhy-päiviäkin. Tilat muuntuvat moneksi, ja ammattitaitoinen sekä joustava tuotantotiimi takaa tilaisuuden käytännön järjestelyjen sujuvuuden. Livestriimaus mahdollistaa jopa valtakunnalliset ja kansainväliset toteutukset.

Talvella 2023-2024 Pato Klu­bil­la keik­kai­lee mm. Pete Park­ko­nen, Ernest Lawson ja Neljä Ruusua! Katso lisää Pato Klu­bis­ta ja sen tar­jon­nas­ta tästä! https://www.patoklubi.fi/

Keikkaillan yhteydessä on kiva viettää hotelliloma!

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA KOUVOLA

Hin­taan si­säl­tyy:

majoitus

aamiainen

asukassauna


Ma­joi­tus­va­rauk­set:


S-Etukortilla jopa -25 %päivän hinnasta


Saat asiakasomistajan edun kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme www.sokoshotels.fi. Pääset kirjautumaan tai luomaan itsellesi tunnuksen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista Early Bird-tai Päivän hinnalla.

Li­sä­tie­to­ja ma­joi­tuk­ses­ta:

KSO Myyn­ti­pal­ve­lu, puh. 010 7839 100. Puhelun hinta ».