Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Esteettömyys

content-page-hero-image

Esteettömyys Kouvolan Vaakunassa

Katso tästä miten esteettömyys on huomioitu hotellissamme.

Yleiset tilat

Hotellimme pääsisäänkäynti on esteetön. Leveät liukuovet avautuvat automaattisesti eikä pääovella ole kynnyksiä. Vastaanottotiskissämme on palvelutasoja kahdessa eri korkeudessa. Huonekerroksiin vievät asiakashissit sijaitsevat vastaanoton yhteydessä ja niihin molempiin mahtuu pyörätuolilla.

Vastaanoton läheisyydessä on esteetön wc.

Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita sekä hotelli- että ravintolavieraaksi.

Esteettömät hotellihuoneet

Hotellissamme on kolme noin 40 neliömetrin kokoista huonetta, joiden suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon liikuntarajoitteisten tarpeet mahdollisimman hyvin. Näitä esteettömiä huoneita on yksi kussakin huonekerroksessa ja ne sijaitsevat lähellä hissiä.

Huoneen oviaukko on 80 cm leveä käytävältä huoneeseen ja 80 cm leveä huoneesta kylpyhuoneeseen. Vuoteina on moottoroidut 100 cm leveät ja 60 cm korkeat erilliset sängyt sekä mahdollisuus vuodesohvasta pedattavaan lisävuoteeseen. Huoneeseen on sijoitettu pistorasioita ja seinänaulakoita eri korkeuksille.

Kylpyhuoneen kynnyksessä on luiska helpottamassa kulkua pyörätuolin kanssa. 47 cm korkean WC-pytyn molemmin puolin on seinäkiinnitteiset tukikaiteet. Suihkunurkkauksessa on siirrettävä suihkutuoli ja kääntyvä suihkuseinä. Pesualtaan korkeus on 82 cm.

Ravintolatilat

Pääsisäänkäynniltä bistro Frans & Roseen johtaa luiska, jossa on liukuesteteippaus. Hotelliaamiainen tarjoillaan tässä ravintolan keskitasossa, jossa on buffet-alueen lisäksi pöytäpaikkoja. Buffet-alueen päädyssä on hissi, jolla pääsee ravintolan alemmalle tasolle ja sieltä myös terassille.

Kokoustilat

Hotellimme kokousosastollekin kuljetaan pääsisäänkäynnin kautta. Osaan kokoustiloja pääsee esteettömästi luiskaa pitkin, osa sijaitsee suoraan katutasossa. Tiloja on erikokoisia ja osassa niistä on irtopöydät, joita sijoittelemalla saadaan helposti aikaan erilaisia pöytämuotoja vieraiden tarpeiden mukaan.

Pysäköinti

Hotellin edessä on kaksi pyörätuolimerkillä merkittyä pysäköintipaikkaa. Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella varustetun ajoneuvon saa pysäköidä näille paikoille tai mille tahansa muulle paikalle hotellin parkkialueella veloituksetta.