Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kodikkaan viihtyisä kahden hengen huone, jossa on kaikki tarvittava hyvään yöuneen. Vuoteina on kaksi 100cm leveää sänkyä ja lisämaksusta voi hotellin tyynymenusta valita esimerkiksi matalan tyynyn käyttöönsä. Huoneessa on varustuksena suihku, minibaari ja silitysvälineet. Kuumalla kesäkelillä huonekohtaista jäähdytysjärjestelmää osaa erityisesti arvostaa!

Standard Queen, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tässä huoneessa majoitutaan mukavasti pariskuntana tai vaikka koko perheen voimin. Huoneessa on 160cm leveä parivuode ja lisävuodesohva, johon parikin lasta mahtuu pötköttämään vierekkäin. Kylpyhuoneessa on suihku ja varustukseen kuuluu lisäksi minibaari, silitysvälineet ja huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Tämä huonetyyppi soveltuu mainiosti perheiden käyttöön. Myös urheilujoukkueet majoittuvat näissä huoneissa mukavasti, sillä huoneessa on vuodesohva, jossa voi nukkua joko yksi aikuinen tai kaksi lasta. Varsinaiset vuoteet ovat 100cm leveät. Kylpyhuoneessa on amme ja varustukseen kuuluu lisäksi minibaari, silitysvälineet ja huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Ylellisesti sisustetussa sviitissä on muhkea 200cm leveä vuode. Kylpyhuoneen väriä vaihtava valaistus luo tunnelmaa vaahtokylvylle ja oman saunan löylyille. Sviitissä on kaksi televisiota, joten voi valita istuuko mukavan pehmeällä sohvalla vai loikoileeko sängyllä tv-ohjelmia seuraten. Huoneen varustukseen kuuluu myös kylpytakit, tossut ja lähdevettä, cd-soitin, kapselikeitin, vedenkeitin tee- ja kaakaopusseineen, minibaari, silitysvälineet sekä huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

SuperiorX Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä saunallinen exclusivehuone soveltuu hyvin rentoutumiseen työpäivän jälkeen tai vaikka hääyön viettoon. Huoneessa on 160cm leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Varustukseen kuuluu kylpytakit, tossut, vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaopusseineen, minibaari, silitysvälineet sekä huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

SuperiorX Twin

Etsi vapaita huoneita

Kätevästi kuntosalin lähellä sijaitsevassa exclusivehuoneessa on oma sauna, osassa huoneita infrapuna- ja osassa perinteisempi kiuassauna. Moottoroidut erilliset vuoteet lisäävät nukkumismukavuutta, kun asennon voi säätää juuri itselle sopivaksi. Kivana lisänä huoneessa on puolapuut ja jumppapallo, joiden avulla voi verrytellä työpäivän jälkeen. Varustukseen kuuluu myös kylpytakit, tossut, vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaopusseineen, minibaari, silitysvälineet sekä huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kodikkaan viihtyisä yhden hengen huone, jossa on tilavasti kaikki tarvittava hyvään yöuneen. 140cm leveä vuode lupaa nukkumismukavuutta ja lisämaksusta hotellin tyynymenusta voi valita esimerkiksi ergonomisesti muotoillun tyynyn, johon painaa päänsä ja alkaa unelmoida. Huoneen varustukseen kuuluu suihku, minibaari ja silitysvälineet. Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä viilentää mukavasti kesähelteillä.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Erittäin tilavassa superiorhuoneessa on kaksi vuodetta ja lisävuodepaikkoja jopa neljälle lapselle. Osa huoneista on suunniteltu liikuntarajoitteisten tarpeita silmällä pitäen. Oleskeluhuoneen puolella voi rauhassa pitää pientä neuvottelua tai vaikka järjestää tuote-esittelyn. Varustuksena on aikuisille kylpytakki, tossut, vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaopusseineen, minibaari, silitysvälineet sekä huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tätä huonetta kutsutaan minisviitiksi. Huoneen sisustuksessa on ihanaa pientä ylellisyyttä, jonka ansiosta arkikin tuntuu juhlalta. Muhkeassa 200cm leveässä parivuoteessa tulee houkutus nukkua työaamunakin sikeästi ja pitkään. Kylpyhuoneessa on tunnelmallinen väriä vaihtava valaistus ja suihku, jonka alla tuntuu kuin seisoisi sateessa. Huone soveltuu esimerkiksi hääyön viettoon ja sen varustukseen kuuluu lisäksi kylpytakit, tossut, vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaopusseineen, minibaari, silitysvälineet sekä huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.