Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kodikkaan viihtyisä kahden hengen huone, jossa on kaikki tarvittava hyvään yöuneen. Vuoteina on kaksi 100cm leveää sänkyä ja lisämaksusta voi hotellin tyynymenusta valita esimerkiksi matalan tyynyn käyttöönsä. Huoneessa on varustuksena suihku, minibaari ja silitysvälineet. Kuumalla kesäkelillä huonekohtaista jäähdytysjärjestelmää osaa erityisesti arvostaa!

Standard Queen, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tässä huoneessa majoitutaan mukavasti pariskuntana tai vaikka koko perheen voimin. Huoneessa on 160cm leveä parivuode ja lisävuodesohva, johon parikin lasta mahtuu pötköttämään vierekkäin. Kylpyhuoneessa on suihku ja varustukseen kuuluu lisäksi minibaari, silitysvälineet ja huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Tämä huonetyyppi soveltuu mainiosti perheiden käyttöön. Myös urheilujoukkueet majoittuvat näissä huoneissa mukavasti, sillä huoneessa on vuodesohva, jossa voi nukkua joko yksi aikuinen tai kaksi lasta. Varsinaiset vuoteet ovat 100cm leveät. Kylpyhuoneessa on amme ja varustukseen kuuluu lisäksi minibaari, silitysvälineet ja huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Ylellisesti sisustetussa sviitissä on muhkea 200cm leveä vuode. Kylpyhuoneen väriä vaihtava valaistus luo tunnelmaa vaahtokylvylle ja oman saunan löylyille. Sviitissä on kaksi televisiota, joten voi valita istuuko mukavan pehmeällä sohvalla vai loikoileeko sängyllä tv-ohjelmia seuraten. Huoneen varustukseen kuuluu myös kylpytakit, tossut ja lähdevettä, cd-soitin, kapselikeitin, vedenkeitin tee- ja kaakaopusseineen, minibaari, silitysvälineet sekä huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

SUPERIOR QUEEN TRIPLE

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kouvolalaisella Tykkimäki-, Repovesi- tai Pentik-teemalla sisustettu kahden hengen huone mukavalla vuodesohvalla. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Kaikkiin huoneisiimme on kalustettu ripaus Pentikiä. Huoneessa on kylpyamme, silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, 55-tuumainen taulu-TV Chromecast -toiminnolla, tallelokero, minibaari, vedenkeitin ja langaton netti. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Hyvään uneen on panostettu Familonin laadukkailla vuodevaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä.

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kodikkaan viihtyisä yhden hengen huone, jossa on tilavasti kaikki tarvittava hyvään yöuneen. 140cm leveä vuode lupaa nukkumismukavuutta ja lisämaksusta hotellin tyynymenusta voi valita esimerkiksi ergonomisesti muotoillun tyynyn, johon painaa päänsä ja alkaa unelmoida. Huoneen varustukseen kuuluu suihku, minibaari ja silitysvälineet. Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä viilentää mukavasti kesähelteillä.

Standard Queen Quattro

Etsi vapaita huoneita

Kouvolalaisella Tykkimäki-, Repovesi- tai Pentik-teemalla sisustettu huone parivuoteella ja tilavalla kerrossängyllä. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Kaikkiin huoneisiimme on kalustettu ripaus Pentikiä. Huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, 43-tuumainen taulu-TV Chromecast -toiminnolla, tallelokero, jääkaappi, vedenkeitin ja langaton netti. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Hyvään uneen on panostettu Familonin laadukkailla vuodevaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kouvolalaisella Tykkimäki-, Repovesi- tai Pentik-teemalla sisustettu kahden hengen huone. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Kaikkiin huoneisiimme on kalustettu ripaus Pentikiä. Huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, 43-tuumainen taulu-TV Chromecast -toiminnolla, tallelokero, jääkaappi, vedenkeitin ja langaton netti. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Hyvään uneen on panostettu Familonin laadukkailla vuodevaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä.