Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Valjus

Original Sokos Hotel Valjus – aitoa Kainuuta keskellä kaupunkia.

Kajaanilaiset kehuvat hotelliamme olohuoneekseen, toivomme, että sinäkin voit tuntea samoin. Keskeinen sijainti ja monipuoliset palvelut, mutta ennen kaikkea mutkaton kainuulainen vieraanvaraisuus ja sydämellä tekemisen taito ovat asioita, joita haluamme vaalia ja tarjota sinulle vieraanamme.

Hotellimme alku juontaa juurensa yli sadan vuoden taakse Valjuksen Antin tällä tontilla sijainneeseen sekatavarakauppaan. Aikain saatossa Valjuksen korttelista on kehittynyt keskeinen osa kajaanilaista kaupunkielämää. 

Ravintolamme ja vastaanottoaulamme tarjoavat viihtyisät tilat tavata ystäviä, tehdä töitä tai vain nauttia hetkestä ja herkuista. Kaunis jokimaisema ja rauniolinna vain muutaman askeleen päässä hotellistamme antavat ajatuksille tilaa tuulettua. Kaupungin kaikki palvelut ovat tässä näin, ihan lähellä, ympärillä. 

Sinä olet meille tärkeä. Haluamme osoittaa sen sinulle kaikessa tekemisessämme.
Tehdään yhdessä vierailustasi onnistunut, muistoihin jäävä mukava kohtaaminen!

location
Kauppakatu 20 87100, Kajaani
Kauppakatu 20
87100, Kajaani
parking
puhelin
+358 10 783 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 783 2099

Asiakaspalautteet

Erittäin hyvä sijainti keskellä kaupunkia. Kaikki palvelut lähellä. Siisti hotelli ja palvelu oli hyvää. Kuntosalin käyttö olisi ollut mahdollista viereisessä kuntokeskuksessa. Aamupala oli hyvä.

Olipa mukava, palvelualtis ja kohtelias henkilökunta Sokos Hotel Valjuksessa! Erinomainen ruoka ravintolassa, samoin monipuolinen aamiainen.

Erittäin siisti, hyvässä kunnossa kaikin puolin oleva hotelli kaupungin keskustassa. Miellyttävä vastaanotto, joka auliisti neuvoi kaupungin nähtävyyksiä. Tilava huone, johon hyvin mahtui lisävuode.

Lemmikkiystävällinen hotelli keskellä kaupunkia ja kuitenkin lähellä luontoa. Jokirannassa parin korttelin päässä hotellista mukavat koiranulkoilutusmaastot ja erittäin kauniit näkymät. Etenkin voimalaitoksen rakennus on upea!