Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Valjus

Original. Jotain aitoa ja alkuperäistä keskellä kaupunkia. Kaunis jokimaisema linnanraunioineen korttelin takana ja keskustan monipuoliset palvelut kaikki kuin kupeisiinsa kasvaneina.

Tarina alkoi lähes sata vuotta sitten Valjuksen Antin kaupasta. Vuosikymmenten vieriessä leveälahkeiselle 70-luvulle kaupasta sukeutui suosittu hotelli Valjus ja ravintoloista käsite menolle ja meiningille. Kun aika ajoi olkatoppausten ohi, Osuuskauppa Maakunta
otti ohjat uudistaen rakennuksen nykyaikaiseksi keskustahotelliksi kohottaen loistamaan discopallojen paikalle kainuulaiset lähiruokaherkut sekä maailmanlaitain muut maut.

Niin se syntyi ja kasvoi, näin se elää samaan rytmiin hyväntuulisten asiakkaidensa kanssa keskellä kaikkea Kajaanissa. Original Sokos Hotel Valjus.

location
Kauppakatu 20 87100, Kajaani
Kauppakatu 20
87100, Kajaani
parking
puhelin
+358 10 783 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 783 2099

Asiakaspalautteet

Erittäin hyvä sijainti keskellä kaupunkia. Kaikki palvelut lähellä. Siisti hotelli ja palvelu oli hyvää. Kuntosalin käyttö olisi ollut mahdollista viereisessä kuntokeskuksessa. Aamupala oli hyvä.

Olipa mukava, palvelualtis ja kohtelias henkilökunta Sokos Hotel Valjuksessa! Erinomainen ruoka ravintolassa, samoin monipuolinen aamiainen.

Erittäin siisti, hyvässä kunnossa kaikin puolin oleva hotelli kaupungin keskustassa. Miellyttävä vastaanotto, joka auliisti neuvoi kaupungin nähtävyyksiä. Tilava huone, johon hyvin mahtui lisävuode.

Lemmikkiystävällinen hotelli keskellä kaupunkia ja kuitenkin lähellä luontoa. Jokirannassa parin korttelin päässä hotellista mukavat koiranulkoilutusmaastot ja erittäin kauniit näkymät. Etenkin voimalaitoksen rakennus on upea!

Netistä poimittua

Tassuttelin tyylikkäällä, tummanruskealla lattialla paljasjaloin. Kammarimme oli viihtyisä, vedoton, lämmin ja hiljainen. Tulisin varmasti nukkumaan syvää unta muhkealla makuupaikalla, korkeassa jenkkivuoteessa ja heräisimme huomenna levänneinä, hyvällä tuulella viettämään häidemme vuosipäivää. Pian painoin silmät kiinni ja suunnittelin tulevaa eli herkuttelin jo ajatuksella aamiaisesta, yhdestä hotelliyöpymisen huippukohdista.

Oletko menossa lähiaikoina hotelliin Kajaaniin?

Voin suositella Original Sokos Hotel Valjusta

http://www.rantapallo.fi/tatjaana/2016/06/10/sokos-hotel-valjus-kajaani/