Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Torni

Uniikki hotellielämys Helsingin keskustassa

Solo Sokos Hotel Torni nostaa sinut arjen yläpuolelle ja tarjoaa taidetta, designia ja hemmottelua huokuvan hotellikokemuksen. Tornissa kohtaavat tyylikkäitä hotelleja etsivät matkailijat ja tunnelmallisten ravintoloiden ystävät. Historiallinen hotelli Torni on avattu täysin uudistettuna keväällä 2022. 

Tornin sijainti on ihanteellinen Helsinki-vierailulle. Kaikki on kävelymatkan päässä - jos vain maltat lähteä hotellista! Ihana aamiainen takaa täydellisen alun työpäivään ja lomanviettäjälle, ja henkilökohtainen palvelu saa vieraamme palaamaan Torniin yhä uudelleen.

Tornin keittiöstä löytyy aina mielenkiintoista maisteltavaa, eikä hyvä viini lopu kesken. Moderni brasserie OR Restaurant & Bar, kaupungin ensimmäinen näköalaravintola Ateljee Bar, cocktaileihin erikoistunut American Bar sekä rento olutravintola Pub O'Malley's kutsuvat viihtymään ja viipymään. 

Tornin uniikit tilat sopivat erinomaisesti tapahtumiin ja erityisiin kohtaamisiin. Meillä onnistuvat kahdenkeskiset tärkeät hetket sekä ylelliset yksityistilaisuudet – ota yhteyttä, tehdään yhdessä tilaisuudestasi ainutlaatuinen!

Tervetuloa Torniin, kokemusten huipulle! 

location
Yrjönkatu 26 00100, Helsinki
Yrjönkatu 26
00100, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 604 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 6980 638

Netistä poimittua

"Uudistunut klassikkohotelli sopii tasokasta yöpymiskokemusta ja keskeistä sijaintia arvostavalle matkailijalle. Siellä kannattaa piipahtaa myös ihailemassa hienoa cocktailbaaria sekä talon oman taidekokoelman helmiä."

Lue Mondon juttu tästä!