Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Iloisia uutisia! Olemme jälleen avoinna. Tervetuloa!
Listan kaikista avoimista ja suljetuista hotelleista löydät täältä »
 

Tapiolan oma kohtaamispaikka

Ori­gi­nal Sokos Hotel Ta­pio­la Gar­den on es­poo­lai­nen koh­taa­mis­paik­ka ke­hit­ty­vän Ta­pio­lan kes­kel­lä, hy­vien kul­ku­yh­teyk­sien ää­rel­lä. Pal­ve­lu on ys­tä­väl­lis­tä ja asu­mi­nen ko­di­kas­ta. Lähes kai­kis­sa huo­neis­sam­me on myös par­ve­ke.

Vie­res­säm­me ole­val­la Ta­pio­lan keskusaltaalla tapahtuvaa toimintaa suih­ku­läh­tei­neen voi seu­rail­la Grill it! -ra­vin­to­las­tam­me käsin. Ra­vin­to­lan mo­ni­puo­li­nen lista yh­dis­te­lee pe­rin­tei­set gril­laus­tai­dot sekä erin­omai­set raaka-ai­neet. Grill it!:in ydin on puu­hil­ligril­li, jolla ruo­kaan saa­daan erin­omai­nen maku.

Tapiola Garden on lähellä kaikkea: shoppailu on helppoa vieressä olevassa AINOA-ostoskeskuksessa, liikuntamahdollisuuksia löytyy lähistöltä runsaasti sekä kulttuuria janoaville Tapiolassa on museokeskus WeeGee, Espoon kulttuurikeskus sekä Espoon Kaupunginteatteri.

Sydämellisesti suomalainen hotellimme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi kodinomaiseen Tapiola Gardeniin!

location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
Tapionaukio 3
02100, Espoo
parking
puhelin
+358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 20 1234 617

Asiakaspalautteet

OK liikemieshotelli Espoossa. Huone oli suuri ja mukava, erittäin hiljainen ja hyvä. OK internet, vaikka ei nopein. Henkilökunta vastaanotossa, baarissa ja aamiaisella oli erittäin avuliasta ja mukavaa - iso plussa siitä. OK aamiainen.

Erittäin tasainen Scandinavian hotellin - kaikki pidetään siistinä ja mukavana. Minulla oli huone, jossa näkymä lammelle ja parveke. Huoneisto itsessään on normaalia 4 * - se on hyvin yksinkertainen. On silitysrauta ja-lauta – mikä on plussaa, tietenkin. Hyvä ravintola pohjakerroksessa ja baari. Hinta keskitasoa.

Kaunis hotelli, jonne helppo tulla omalla autolla, parkkipaikkoja löytyy. Palvelut ja ulkoilumahdollisuudet lähellä.

Hieno hotelli, hyvä hinta-laatusuhde.

Hotellin palvelu oli todella loistava, joustava ja huomion ottaminen myös lapset. Hotellihuone oli siisti ja raikas. Aamupala oli todella hyvä ja monipuolinen. Henkilökunta antoi vinkkejä, kuten saunan käytön, parkkipaikan suhteen.

Olimme kahden rentoutumassa pyhänä. Meillä ei ole paljon yhteistä aikaa,joten nautimme saunasta ja ruuasta. Ruoka oli maittavaa ja palvelu miellyttävää kiireen keskellä.