Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä Espoon Tapiolassa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden sijaitsee Espoon Tapiolassa, kauniissa kulttuurimaisemassa lähellä kaikkea kivaa tekemistä.

Tapiolan Keskusallas

Original Sokos Hotel Tapiolan vieressä ihastuttaa Tapiolan Keskusallas suihkulähteineen. Kesällä altaalla voi harrastaa suppailua ja muita vesiaktiviteetteja. Touhua voi seurata ravintola Grilli it!:in terassilta käsin kylmistä juomista nauttien.

Talvella allas jäädytetään luistinradaksi - testaa vieläkö pysyt luistimilla! Tapiolan jääpuiston kahvilasta voi vuokrata luistimia.

AINOA ja Iso Omena – Shoppailua Espoossa

Tapiolassa on loistavat shoppailumahdollisuudet. Hotellin vieressä sijaitsee kauppakeskus Ainoa, josta löytyy yli 100 erikoisliikettä, kahvilaa ja ravintolaa. Lue lisää >>

Jos olet liikkeellä autolla, läheiseen Ison Omenan kauppakeskukseen ajaa vajaassa 10 minuutissa. Sinne pääsee Tapiolasta kätevästi myös metrolla. Kauppakeskus kätkee sisäänsä yli 200 liikettä sekä yli 50 ravintolaa ja kahvilaa. Lue lisää >>

Modernin taiteen museo EMMA

Espoon Modernin taiteen museo EMMA on yksi Suomen merkittävimmistä taidemuseoista. Se esittelee kotimaista ja kansainvälistä modernismia, nykytaidetta sekä designina näyttelyissä ympäri vuoden. Lue lisää >>

EMMA:n pääsylipuista saat 4 € alennuksen Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin avainkorttikoteloa näyttämällä.

Luontokeskus Haltia

Haltia on upea luonto-, näyttely-, kokous- ja tapahtumakeskus, joka kokoaa Suomen luonnon helmet yhden katon alle näyttelyiden ja modernin puuarkkitehtuurin kautta.

Haltian näyttelyt tuovat koko Suomen luonnon lähellesi. Tutustu kansallispuistojemme mahtaviin maisemiin, upeisiin vaellusreitteihin ja pääkaupunkiseudun luontokohteisiin. Ota suojaa sateelta sinitiaisen pesässä tai päivätorkut Halla-karhun kyljessä.

Haltiassa sinua ympäröivät Nuuksion kansallispuiston ja Nuuksion Pitkäjärven huikeat maisemat sekä loistavat retkeilymaastot. Ravintola Haltia tarjoaa luonnonmukaista maukasta lounasta sekä kahvilatuotteita joka päivä. Luontomyymälästä löydät mm. kartat ja matkamuistot sekä asiakaspalvelumme auttaa retkivinkkien kanssa. Haltiaan kannattaa myös tulla lukuisten maksuttomien tapahtumien takia.

Haltia tarjoaa Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin asiakkaille 3 € alennuksen Haltian näyttelyiden normaalihintaisesta sisäänpääsylipusta. Alennuksen saa näyttämällä Tapiola Gardenin avainkorttikoteloa Haltian infon kassalla.

Tapiola Sinfonietta

Tapiola Sinfonietta on vuonna 1987 perustettu 41-soittajainen orkesteri. Soitettaviin teoksiin kuuluu niin wieniläisklassikoita, 1900-luvun moderneja klassikoita kuin oman aikamme musiikkia.

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin vieressä sijaitseva Espoon kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa.

Näyttäessäsi hotellin avainkotelon saat 2 € alennuksen konserttilipuista. Yksi alennus per lippu.

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin vierssä sijaitseva Espoon kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa.

Lenkkeile Tapiolan merenrantamaisemissa

Merelliset lenkkeilypolut alkavat käytännössä hotellin ovelta. Kesällä hotellin asiakkaat voivat lainata meiltä polkupyöriä ja ihailla Tapiolan maisemia satulasta käsin. Helsinkiinkään ei ole pitkä pyrähdys ja sinne pyöräilee vajaassa tunnissa.

Espoossa tapahtuu

Tapiolassa ja sen lähiympäristössä tapahtuu ympäri vuoden konserteista elokuvafestivaaleihin. Lisätietoja tapahtumista löytyy osoitteesta www.visitespoo.fi

Kuva: The utopian plastic house Futuro / Espoo Museum of Modern Art