Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin edessä sijaitsee maanalainen Tapiola Park -pysäköintihalli ja lisäksi hotellin edessä on maksullisia ulkopysäköintipaikkoja.

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin edessä sijaitsee maanalainen Tapiola Park -pysäköintihalli ja lisäksi hotellin edessä on maksullisia ulkopysäköintipaikkoja.

Ajoyhteys pysäköintihalliin on Tapiolantieltä liikenneympyrästä (aja ympyrästä alas maan alle). Sisään ajettuasi halli jakautuu uuteen sekä vanhaan halliin. Käänny oikealle heti kun pystyt (P0-taso). Tästä hallista lähin yhteys hotelliin on Tapionraitin uloskäynnin kautta, joko hissillä tai portaita käyttäen. Halliin pääsee ajamaan yöllä klo 00.00 saakka ja jälleen aamulla ma-la klo 4.45 ja sunnuntaisin klo 5.45. Hallista ulosajo onnistuu ympäri vuorokauden.

Hinnat hotellimme asiakkaille 18 €/vrk. Hinta S-Cardilla on 16 €/vrk, kun majoitut S-Card etuihin oikeuttavalla hinnalla.

Tapiola Parkin pysäköintihalli toimii Aimo Park Easy-kameratunnistuksella. Kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen, kun ajat sisään ja ulos. Ilmoitathan rekisteritunnuksesi vastaanottoon. Hotellin sopimushinta koskee ainoastaan pysäköintihalli P0 -tasoa.

Maksulliset ulkopaikat

Hotellimme edessä on myös maksullisia ulkopaikkoja ja maksu suoritetaan vastaanottoomme. Hinnat hotellimme asiakkaille 18 € (S-Cardilla 16€ , kun majoitut S-Card etuihin oikeuttavalla hinnalla) / 24 h. Pysäköinnin voit myös maksaa tuntiveloituksella suoraan maksuautomaattiin. Veloitus on 1,5 € / tunti klo 6-22 välillä ja yöllä 1€ /tunti.

Esteetön pysäköinti

Esteettömiä pysäköintipaikkoja löytyy sekä hotellin edestä, että parkkihallista.

Sähköauton lataus

Pysäköintihallissa yhteensä 11 latauspaikkaa sähköautoille.