Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Lasten kanssa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on lapsiperheiden suosikkihotelli Espoon Tapiolassa. Hotelli sijaitsee kauniissa puistomaisemissa ja se on täydellinen valinta mukavalle perhelomalle.

Hotelliin on helppo saapua koko perheen voimin joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Tapiolan metropysäkki sijaitsee vain 50 metrin kävelymatkan päässä ja hotellin edessä on maanalainen Tapiola Park -pysäköintihalli.

Lasten mieleen on hotellin uima-allas, sekä puistomainen ympäristö Keskusaltaineen. Kesällä Tapiolan Keskusaltaalla voi suppailla ja talvella siinä voi luistella. Tapiola Garden toivottaa perheet lämpimästi tervetulleiksi!

Perheille sopivat huoneet

Lapsiperheille suosittelemme kombihuoneita, jossa voi kätevästi yhdistää kaksi kahden hengen Standard Twin -huonetta. Osassa huoneista on lisävuodemahdollisuus, joten yhteensä kombihuoneessa voi majoittaa jopa viisi henkilöä.

Mikäli tarvitsette huoneeseen pinnasänkyä, voitte lisätä sen huonevaraukseenne verkkosivuillamme.

Lapsille oma lisähuone?

Lasten oma lisähuone helpottaa perheen majoittumista erityisesti, jos lapset ovat jo isompia. Voit varata lapsille lisähuoneen hintaan 65€/2 lasta/ vrk, kun varaatte aikuisille oman huoneen. Varaa ensin normaalihintainen huone netistä ja sen jälkeen lasten lisähuone myyntipalvelusta.

Ruokailu hotellissa

Grill it! Tapiola Garden -ravintolassa on oma lasten ruokalista ja syöttötuoleja perheen pienimmille. Tutustu ravintolaan tästä >>

Hotellin runsaasta aamiasbuffetista löytyy monia lapsille mieluisia juttuja, kuten croissanteja, nakkeja ja smoothieita. Sekä tietysti puuroa lisukkeineen!

Tekemistä lasten kanssa Espoossa

Alla on listattuna hotellin henkilökunnan suosituksia lapsiperheille:

Lisätietoja ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu

puh. 0300 870 000 (ma-pe klo 8–18)

tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 201

Puhelun hinta >>