Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

TAPIOLAN OMA KOHTAAMISPAIKKA

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Lähes kaikissa huoneissamme on myös parveke.

Hotelli toimii paitsi viihtyisänä yöpymispaikkana myös tapiolalaisten omana olohuoneena, työpisteenä ja juhlapaikkana.

Vieressämme olevalla Tapiolan keskusaltaalla suppaillaan kesäisin ja luistellaan talvisin. Altaan elämää suihkulähteineen voi seurailla Grill it! -ravintolastamme käsin. Ravintolan monipuolinen lista yhdistelee perinteiset grillaustaidot sekä erinomaiset raaka-aineet. Grill it!:in ydin on puuhilligrilli, jolla ruokaan saadaan erinomainen maku.

Tapiola Gardeniin on helppo tulla monelta suunnalta, omalla autolla ja nyt myös metrolla.

Voi hyvin! Hotellissamme on kuntoiluhuone, saunat sekä uima-allas. Lainaa kesäisin polkupyörä hotellilta pientä korvausta vastaan ja lähde liikkeelle espoolaiseen luontoon. Kävelymatkan päästä löytyvät myös keilahalli ja tenniskentät.

Tuliaiset ja muut ostokset hoituvat viereisessä Kauppakeskus AINOAssa ja Tapiolan keskuksen muissa ostospaikoissa.

Oletko kulttuuri-ihmisiä? Kivenheiton päässä sijaitsevat Tapiolan kulttuurikeskus, Espoon kaupunginteatteri, Tapiolasali ja kiinnostava museokeskittymä WeeGee.

Hotellilla on Green Key -ympäristötunnus.

Lämpimästi tervetuloa Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin!

 

location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
Tapionaukio 3
02100, Espoo
parking
puhelin
+358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 20 1234 617

Asiakaspalautteet

OK liikemieshotelli Espoossa. Huone oli suuri ja mukava, erittäin hiljainen ja hyvä. OK internet, vaikka ei nopein. Henkilökunta vastaanotossa, baarissa ja aamiaisella oli erittäin avuliasta ja mukavaa - iso plussa siitä. OK aamiainen.

Erittäin tasainen Scandinavian hotellin - kaikki pidetään siistinä ja mukavana. Minulla oli huone, jossa näkymä lammelle ja parveke. Huoneisto itsessään on normaalia 4 * - se on hyvin yksinkertainen. On silitysrauta ja-lauta – mikä on plussaa, tietenkin. Hyvä ravintola pohjakerroksessa ja baari. Hinta keskitasoa.

Kaunis hotelli, jonne helppo tulla omalla autolla, parkkipaikkoja löytyy. Palvelut ja ulkoilumahdollisuudet lähellä.

Hieno hotelli, hyvä hinta-laatusuhde.

Hotellin palvelu oli todella loistava, joustava ja huomion ottaminen myös lapset. Hotellihuone oli siisti ja raikas. Aamupala oli todella hyvä ja monipuolinen. Henkilökunta antoi vinkkejä, kuten saunan käytön, parkkipaikan suhteen.

Olimme kahden rentoutumassa pyhänä. Meillä ei ole paljon yhteistä aikaa,joten nautimme saunasta ja ruuasta. Ruoka oli maittavaa ja palvelu miellyttävää kiireen keskellä.

Netistä poimittua

Original Sokos Hotel Tapiola Garden sai vieraakseen bloggaajat Millan ja Juhanan. Lue heidän kokemuksesta Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa täältä