Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Tapiolan oma kohtaamispaikka

Ori­gi­nal Sokos Hotel Ta­pio­la Gar­den on es­poo­lai­nen koh­taa­mis­paik­ka ke­hit­ty­vän Ta­pio­lan kes­kel­lä, hy­vien kul­ku­yh­teyk­sien ää­rel­lä. Pal­ve­lu on ys­tä­väl­lis­tä ja asu­mi­nen ko­di­kas­ta. Lähes kai­kis­sa huo­neis­sam­me on myös par­ve­ke.

Vie­res­säm­me ole­val­la Ta­pio­lan keskusaltaalla tapahtuvaa toimintaa suih­ku­läh­tei­neen voi seu­rail­la Grill it! -ra­vin­to­las­tam­me käsin. Ra­vin­to­lan mo­ni­puo­li­nen lista yh­dis­te­lee pe­rin­tei­set gril­laus­tai­dot sekä erin­omai­set raaka-ai­neet. Grill it!:in ydin on puu­hil­ligril­li, jolla ruo­kaan saa­daan erin­omai­nen maku.

Tapiola Garden on lähellä kaikkea: shoppailu on helppoa vieressä olevassa AINOA-ostoskeskuksessa, liikuntamahdollisuuksia löytyy lähistöltä runsaasti sekä kulttuuria janoaville Tapiolassa on museokeskus WeeGee, Espoon kulttuurikeskus sekä Espoon Kaupunginteatteri.

Sydämellisesti suomalainen hotellimme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi kodinomaiseen Tapiola Gardeniin!

location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
Tapionaukio 3
02100, Espoo
parking
puhelin
+358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 20 1234 617

Asiakaspalautteet

Turnausviikonlopun ajan juniorijoukkueen kanssa majoittumassa hotellissa. Kaikki toimi! Erittäin joustavasti huomioitiin joukkueen aikataulu niin ruokailujen kuin huoneiden luovuttamisen ajankohdan suhteen. Ystävällinen hekilökunta.

Kaikki toiveemme toteutuivat: aikaisempi check in, kuohuviiniä hääyön kunniaksi, laturin lainaus, hammastahnaa... ja tämän päälle ystävällistä palvelua!

Aamiainen oli monipuolinen ja turvavälit oli helppo pitää. Sijainti kätevä, kun tulimme metrolla. Hotelli siisti ja asiakaspalvelu ystävällistä.

Asiallinen, ystävällinen henkilökunta. Hyvin siisti huone, pitäkää siitä kiinni ja kiittäkää siivoojia huolellisesta työstä.

Kaunis hotelli, jonne helppo tulla omalla autolla, parkkipaikkoja löytyy. Palvelut ja ulkoilumahdollisuudet lähellä.

Rauhallinen ja viihtyisä majoituspiste, saimme rauhassa kylpeä ja uida. Hyvä aamiainen. Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa. Vastasi erinomaisesti perheemme majoitus- ja ruokailutarpeita.

Hotellin palvelu oli todella loistava, joustava ja huomion ottaminen myös lapset. Hotellihuone oli siisti ja raikas. Aamupala oli todella hyvä ja monipuolinen. Henkilökunta antoi vinkkejä, kuten saunan käytön, parkkipaikan suhteen.

Olimme kahden rentoutumassa pyhänä. Meillä ei ole paljon yhteistä aikaa,joten nautimme saunasta ja ruuasta. Ruoka oli maittavaa ja palvelu miellyttävää kiireen keskellä.