Menu

Tapahtumia Sokos Hotelleissa 1980-luvulla

Tapahtumia Sokos Hotelleissa 1980-luvulla

1980  
Kansainvälisen tason Hotelli Presidentti avataan juhlallisin menoin vuonna 1980. Avajaisseremoniassa on mukana arvovieraita, kuten tasavallan presidentti Urho Kekkonen ja pääministeri Mauno Koivisto.

1981     
Hotelli Torni avataan täydellisesti uusittuna. Hotelliin liitetään uusi kansallisromanttinen osa Kyllikki (aiemmassa käytössä asuintalo) ja irlantilainen pub O'Malley's aukeaa.

1983  
Helsingin Sokos Hotel Vaakunan katolla nautitaan katkaravuista ja Sky Barista tulee Helsingin ykkösyökerho, jota Caron Barnes emännöi.

1985
Hotelli Pasila avautuu ja liittyy samalla Sokos Hotels –ketjuun.

1986
Sokos Hotel Ilves Tampereella avautuu
Hotelli saa mallinsa tulitikkulaatikosta. Hotellista halutaan Suomen paras ja "silmiinpistävän näkyvä". Ilvekesestä tuleekin  Näsinneulan jälkeen Tampereen korkein rakennus

1987
Viehättävän vaalenapunainen hotelli Sokos Hotel Vaakuna avautuu Kouvolassa.

1988
Sokos Hotel Seurahuone Turussa avautuu täysin uusittuna.Hotellipuoli saa erityylisiä huoneita ja huonekerroksia. Golden floors tarjoaa ylellisyyttä, Oriental-kerros itämaisia tunnelmia" ja Villa Italiassa asutaan punaisen, vihreän ja valkoisen sävyissä.

1980-l:   Sokos Hotel Valjukseen rantautuu uusi jännittävä huonekalu; vesisänky. Vapaasti kelluva vesisänky oli valtaisa hitti ja "erityisen hyväksi selälle".

1989
Hämeenlinnassa, Hämeen vanhaa linnaa vastapäätä nousee vähän uudenaikaisempi linna, Sokos Hotel Vaakuna.