Mitä pidät uudesta Sokos Hotels -sivustosta? Jätä palautetta!

Hae varaus

Tervetuloa. Suunnitteletko matkaa?

Ajankohtaisia aiheita

Tehtävänä onnellistaminen

Kun olet 50 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista hotelliketjuista, olet kohdannut melkoisen määrän ihmisiä. Kokemus on osoittanut, että jokainen vieras on erilainen. Palvelumme on siksi henkilökohtaista ja jokainen vieraamme on aina etusijalla. Tavoitteemme on olla vastuullisuuden edelläkävijä. Suomalaisten silmissä olemmekin toimialamme vastuullisin brändi. Vastuullisuuden lisäksi sydämellinen missiomme, onnellistaminen, on tarjota puitteet monipuolisille muistoille seikkailuista oleskeluun ja työmatkoista elämän tärkeimpiin juhliin. Tulet rakastumaan hotelleihimme yhä uudelleen ja uudelleen.

Luotetuin Merkki 2023 - Valitut Palat - Suomen Luotetuin HotelliketjuAlan johtaja 2023 - Sustainable brand indexBrändien arvostus - Suomen arvostetuin 2022Voittaja 2022 - The World Branding Awards - Vuoden Brändi

Yksilöllinen monille

Ihmiset ovat erilaisia ja jokaisella on erilaisia tarpeita. Eri ihmiset etsivät erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi olemme luoneet neljä täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break, Solo ja Heymo.