Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trivsamma rum för två personer. En del av rummen ligger på andra våningen av hotellets ursprungliga del och har en vy över sjön, andra ligger i den nya delen som är ansluten till hotellets ursprungliga del.Rummen är inredda med två enkelsängar och dusch.

Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rymliga och moderna rum med plats för hela familjen. En del av rummen ligger på andra våningen av hotellets ursprungliga del och har en vy över sjön, andra ligger i den nya delen som är ansluten till hotellets ursprungliga del. Rummen är inredda med dusch, två enkelsängar och möjlighet att sätta in två extrasängar.

Karelian Village Twin, möjlighet att sätta in en extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamma hotellrum i karelsk stil som ligger i de rustika timmerhusen i den karelska byn. Alla rum är inredda med TV, dusch och vattenkokare. Rummen har två enkelsängar och en extrasäng.

Semesterlägenhet

Trägolv

Sök lediga rum

Semesterlägenheterna intill spahotellet har alla egen ingång och terrass med utsikt över Pielisjärvi. Passar bra för familjer. I lägenheterna finns sovalkov, pentry och vardagsrum med bäddsoffa. Alldeles intill lägenheterna finns motionsleder genom det vackra skogslandskapet samt båthamn och en allmän badstrand. Bombahuset och det karelska centret ligger omkring 400 meter bort. Varje semesterlägenhet är unik, och inredningen och utrustningen varierar. Lägenheterna är privatägda, men hotellet ansvarar för förmedlingen och tjänsterna.

Karelian Village Quattro, möjlighet att sätta in en extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamma rum med loft i karelsk stil som ligger i de rustika timmerhusen i den karelska byn. Här finns plats för hela familjen. Alla rum är inredda med TV, dusch och vattenkokare. Rummen har enkelsängar och rymmer upp till fem personer.

Suite

Enkelsängar, Balkong

Sök lediga rum

Rymliga och bekväma sviter med privat balkong och magnifik utsikt över sjön Pielinen. Sviterna har separat vardagsrum och två sovrum med enkelsängar och plats för upp till fyra personer. Rummen är inredda med dusch och har plats för hela familjen

Semesterlägenhet med bastu

Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

Semesterlägenhet intill spahotellet, med bastu, egen ingång och terrass med utsikt över Pielisjärvi. Passar bra för familjer. I lägenheterna finns två separata sovrum, kök och vardagsrum med bäddsoffa. Alldeles intill lägenheterna finns motionsleder genom det vackra skogslandskapet samt båthamn och en allmän badstrand. Bombahuset och det karelska centret ligger omkring 400 meter bort. Varje semesterlägenhet är unik, och inredningen och utrustningen varierar. Lägenheterna är privatägda, men hotellet ansvarar för förmedlingen och tjänsterna.