Hem

Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

content-page-hero-image

Restauranger

I Bomba-området finns två restauranger: Buolu Café & Ristorante på spa-hotellet och Bomba restaurang i det traditionella Bomba-huset.

BUOLU CAFÉ & RISTORANTE

Beläget i Break Sokos Hotel Bomba är Buolu en café, en hantverkspizzeria och en klassisk pastarestaurang mitt i Bombas brus och alla dess aktiviteter.

Oavsett om det är din första tugga, en avkopplande stund efter en spabehandling eller en avskedskaffe, så ser Buolu till att dina smaklökar får precis det de önskar. Buolu är som Bombas Piazza, en livlig samlingsplats för alla som vill njuta av sin semester och unna sig italiensk mat.

Så sätt dig ner, låt glädjen fylla dig och fortsätt mot nya äventyr eller en välförtjänt stund av avkoppling med samma entusiasm som ett barn.

BOMBA HUS OCH RESTAURANG

I Bombas stämningsfulla timmerhus mitt i en traditionell karelsk by hittar du restaurangen Bomba som utstrålar gästvänlighet. Bombas hus är en kopia på ett hus som Jegor Bombin lät bygga 1855 i ryska Karelen. Varje timmerstock i huset andas karelsk byggnadsarkitektur och huset är i sig redan ett av Finlands populäraste sevärdheter.

På restaurangen Bomba serveras karelska delikatesser tillagade på såväl traditionellt vis som uppdaterade med en modern touch. Under semesterperioden dukas i salen ett läckert buffébord och till fester ett karelskt festbord eller en önskad meny av säsongens bästa råvaror.

De stora salarna i restauranglokalen passar utmärkt också för större fester från sommarbröllop till fartfyllda firmafester. Under julfestsäsongen stiger Finlands populäraste partyband på scenen – julfester i restaurang Bomba bokas alltid i god tid.

På beställning ordnas även gruppservering utanför restaurangens öppettider.

Dessutom hittar du butiker som säljer lokala hantverk och växlande utställningar i Bombas hus.

Ta reda på mer här

Välkommen! Tulgua terveh!

Bokningar:

Break Sokos Hotel Bomba/försäljningstjänst
tfn 010 7830 450/020 1234 660
e-post: sales.karelia@sokoshotels.fi

Samtalspris till 010-nummer:
8,35 cent/samtal + 12,09 cent/min