Hem

Sök bokning

hotel-logo

Spa

content-page-hero-image

Spa Bomba

Lyxiga Spa Bomba är en oas vid sjön Pielisjärvi där du kan varva ner, koppla av och njuta av naturen. Spaet andas karelsk mystik med sina bastun Kyly, Sampo och Taivaankansi och med sina upplevelseduschar och många detaljer.

På den vackert belysta och eleganta poolavdelningen kan du bada i varma eller kalla bassänger eller bubbelpooler och samtidigt beundra de vackra skogklädda höjderna som öppnar sig mot sjön Pielisjärvi. I den uppvärmda bubbelpoolen utomhus omfamnas du av den nordkarelska naturen – stunder som du inte genast kommer att glömma.

Under spabesöket kan du koppla av och avnjuta uppfriskande drycker på relaxområdets vilstolar. Spaets öppettider har förlängts för vuxna på kvällar i slutet av veckan (fre–lör kl. 20–22, 18 års åldersgräns)

Morgonbad är möjligt i spaet två morgnar i veckan (ändringar möjliga under säsongstid), under övriga dagar öppnar spaet klockan 10.

Poolavdelning

I vår stora och varma huvudbassäng (32°C) finns massageduschar, fotmassage, bubbelsäten och kroppsmassage med bubblor.

Dessutom finns på poolavdelningen en varm bassäng (40°C), en kall bassäng (6°C), en barnbassäng (35°C), en bubbelpool (35°C) och varma bubbelpooler utomhus (35°C).

Relaxområde och Poolbar

Det är härligt att koppla av i relaxområdets värmestolar under spabesöket. I spaets poolbar kan du köpa uppfriskande drycker. Ett glas bubbel fulländar spaupplevelsen!

Bastuvärld

I Spa Bombas karelska bastuvärld trivs du länge. Karelska Kyly, finländska Sampo och ångande Taivaankansi är bastun som var för sig erbjuder dig en unik, särskild bastuupplevelse. I bastuvärlden hittar du även upplevelseduschar, duschar och bassänger för fotbad. Bastuvärlden är gemensam för dam och herr, så ta på dig baddräkt redan i omklädningsrummet.

LUMENE-wellnesspaket

Fullända din spaupplevelse med wellness för hela kroppen! Vi har i samarbete med Lumene skapat ett drömwellnesspaket som ger dig välmående och modern karelsk lyx i ditt spabesök. Stanna upp en stund, koppla av och ta hand om dig själv. Wellnesspaketet är planerat för att användas under spabesöket, men du kan självklart använda det också på hotellrummet eller till exempel hemma när du vill slappna av och ägna tid åt dig själv.

Wellnesspaketet innehåller fem härliga produkter från Lumene som hjälper dig att skämma bort dig själv från topp till tå. Lumenes hudvårdsritual med fem steg rengör och återfuktar huden. Produkternas behagliga konsistens vårdar huden med råvaror från den nordliga naturen och rent nordligt källvatten. Wellnesspaketet från Lumene innehåller fem produkter: peeling med saltkristaller för fötter, djuprengörande ansiktspeeling, lugnande ansiktsmask, fyllig kroppslotion och 24 h intensiv fuktighetskräm.

Lumene-wellnesspaketets pris med S-Förmånskort 12 € (norm. 15 €). Paketet kan hämtas från spaets biljettförsäljning eller poolbar.

Priser

  • Vuxen 27 €, med S-Förmånskort 23 €
  • Barn (4–14 år) 17 €, med S-Förmånskort 13 €
  • Familj (2 vuxna + 2 barn) 69 €, med S-Förmånskort 59 €
  • Hyra av baddräkt 5 €, hyra av handduk 5 €
  • Morgonbad (mån. och ons. kl. 7.00–9.30) 10 €/vuxen, 7 €/barn

Priser för spahotellets övernattande gäster:

Engångsbiljett (gäller utan tidsbegränsning under öppettiderna på inköpsdagen):

  • Vuxen 16 €, barn (4–14 år) 10 €, familj (2 + 2) 45 €
  • Dygnsbiljett (fri tillgång till spaet under ett övernattningsdygn, från kl. 15 ankomstdagen till kl. 12 nästa dag under spaets öppettider):
  • Vuxen 26 €, barn (4–14 år) 16 €, familj (2 + 2) 69 €

Hos oss går det även att betala med: Smartum, Epassi, Edenred-rekreationssedlar, Eazybreak- och Tyky-motionssedlar.

Du kan betala med Smartums motions- och kultursedlar och med Tyky-motionssedlar